حجت الاسلام سیدجواد محمدزاده، مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در گرگان، با توجه به دو انتخابات مهم پیش رو به اهمیت شورای نگهبان و جایگاه آن در نظام اشاره کرد و گفت: شورای نگهبان یکی از ارکان نظام اسلامی است که از نظر حقوقی و جایگاهی از معتبرترین نهادها بوده و وجودش عقلا و شرعا، لازم و ضروی است..
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه دشمن میتواند از راههای مختلف در کشور نفوذ کند و مانند موریانه افکار و دستاوردهای یک کشور را باطل کنند، حتما باید با دقت افراد مورد بررسی قرار بگیرند و این کار در یک نهادی است که از اول انقلاب تا کنون امتحان خود را به لحاظ درستی پس داده است.
حجت الاسلام محمدزاده به بیان چرایی انتخابات و معیارهای یک انتخاب اصلح پرداخت و تصریح کرد: نظام اسلامی ایران که برپایه اصول اسلام و اصل ولایت مطلقه فقیه با رهبری امام راحل و عظیم الشان و حمایتهای مردم استوار گشته است در درون خود نظام مردم سالاری دینی را تحقق بخشید، یکی از مظاهر این تمدن اسلامی حق انتخاب برای هر شهروند در ایران اسلامی است و اینکه افراد یک جامعه بتوانند در اداره یک جامعه و کشور و یک تصمیم علی السویه و بدون هیچ تبعیضی از نژاد ورنگ وقوم و قبیلهای سهیم باشند.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان افزود: امروزه در کشورهای به ظاهر اسلامی یا اسلام آمریکایی خبری از مردم سالاری دینی یافت نمیشود و هرچه هست استبداد است و تزویر؛ در جوامع غربی هم اگر خبری از انتخابات باشد بصورت فرمایشی و گزینشی است.
وی با طرح این سئوال که چرا باید برای انتخاب معیار داشت، متذکر شد: برای انتخابات معیار لازم است چرا که بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال از حکومت نبی مکرم اسلام (ص) شیعیان نتوانستند حکومتی بر پایه اسلام ناب بنا کنند، هرچند در دوره امیر المومنین علی (ع) این اتفاق برای پنج سال رخ داد ولی آن هم با جنگ همراه بوده است.
محمدزاده در همین راستا خاطرنشان کرد: معیار لازم است چرا که این انقلاب ثمره هزاران سال تلاش و مجاهدت مردان و بزرگانی است که با جان و مال و ناموس خود در سختترین شرایط برای ایجاد یک حکومت اسلامی بر پایه اندیشه قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت بر پا کردند، قیام مردانی نظیر شیخ فضل الله نوری و شیخ جمال الدین اسد آبادی و آیت الله بروجردی و هزاران مجاهد دیگر که باید سر رشته همه قیامها را در قیام حضرت ابی عبد الله الحسین (ع) جستجو کرد.
وی تأکید کرد: معیار لازم است؛ چرا که انقلاب اسلامی برای حفظ و تداومش نیاز به مراقبت دارد؛ آمریکا و ایادی آن اسرائیل به عنوان دشمن اسلام و انقلاب، تمام نیروی خود را مصروف براندازی این نظام مقدس اسلامی داشته و دارند؛ چرا که امروز ابر قدرت جهان اسلام و بلکه جهان، ایران اسلامی است و تمام منافع دشمنان به خطر افتاده است و دوران چپاول آنان را به اتمام رسانده است.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان به معیارهای انتخاب اصلح اشاره کرد و متذکر شد: مجلس شورای اسلامی بنا به فرموده امام عزیز و راحل در راس امور است و کار اصلی یک نظام برای اجرا، عمل به «قانون» است که این قوانین در همین مجلس شورای اسلامی است که قاعدتا باید در آن افراد متخصص برای باز گشایی گرهها گرد هم آمده و تصمیم بگیرند.
حجت الاسلام محمدزاده اولین معیار یک کاندیدای اصلح را دلبستگی به نظام و انقلاب و شهدا و آرمانها خواند و گفت: انقلاب اسلامی یک شعار خالی نیست بلکه زنده است به خاطر آرمانهایش، و کسی که میخواهد در راس امور و در داخل یک قوه مقننه حضور یابد باید سخت دلبسته به انقلاب باشد و حمایت از فلسطین و مردم مظلوم را باید با گوشت و پوست و استخوان درک کند.
وی با بیان اینکه یک کاندیدای اصلح باید اهل تقوای سیاسی باشد، خاطرنشان کرد: یک نماینده مجلس و خبرگان باید اهل تقوای سیاسی باشد و بداند که گروه و حزب و جناح و اهدافشان نباید بر آرمانها غلبه پیدا کند بلکه باید منافع نظام را بر هر چیزی برتری دهد.
مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان گلستان از دیگر معیارهای یک کاندیدای اصلح به «شجاعت» اشاره کرد و متذکر شد: شجاعت اصلی است که مقام معظم رهبری بسیار بر آن تاکید دارند، یک نماینده باید با شجاعت در مقابل زور گویان و زیاده خواهان داخلی و خارجی بایستند وبا نعره آنان، جا نزند، در میدان عمل نهراسد و از سختیها فرار نکند.
حجت الاسلام محمدزاده «استکبار ستیزی» را یک اصل بسیار مهم و غیرقابل اغماض خواند و تصریح کرد: در منظومه فکری مقام معظم رهبری یک اصل مسلم وجود دارد که باید برای هر شخص در نظام اسلامی که مسئول میشود آن را بیاویزند و آن هم استکبار ستیز بودن است چرا که عزت و شرف یک ملت در گرو مبارزه با استکبار است و اگر نمایندهای را انتخاب کنیم که دلبسته غرب باشد و استکبار را نبیند چگونه میتواند یک کشور را رشد دهد؟