به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیمان هاشمی امروز در جلسه اتاق فکر لرستان که با حضور روسا و نمایندگانی از دانشگاه های استان برگزار شد، گفت: یکی از ضعف های مدیریتی در برنامه ریزی های کلان بهره نگرفتن از توان فکری نخبگان و خبرگان فکری جامعه است که اتاق فکر در واقع تلاشی برای پر کردن این حلقه مفقوده است.
وی افزود: یکی از برنامه های کوتاه مدت اتاق فکر محور گفت و گوی عقلانی مقدمه همدلی و همزبانی است که برگزاری مناظره های انتخاباتی با دعوت از تمامی داوطلبان نمایندگی مجلس در همین راستا انجام می شود.
رئیس اتاق فکر لرستان گفت: اتاق فکر استان که دبیرخانه آن در دانشگاه لرستان قرار دارد به عنوان مجمعی متشکل از نخبگان، خبرگان فکری و صاحب نظران استان در حیطه های مختلف این رسالت را دارد تا تبلیغات داوطلبان مجلس از تبلیغات و شعارهای عوامفریبانه به سمت میزان توانایی عملی آنها در حل مشکلات پیش ببرد.
هاشمی با اشاره به اینکه اتاق فکر درصدد ایجاد ارتباطی موثر بین دولت، جامعه و دانشگاه است گفت: یکی از ضعف های مدیریتی در برنامه ریزی های کلان بهره نگرفتن از توان فکری نخبگان و خبرگان فکری جامعه است که اتاق فکر در واقع تلاشی برای پر کردن این حلقه مفقوده است.
وی افزود: گزارش هایی که برگرفته از مسائل و مشکلات استانی است، بنا بر کارگروه های تخصصی شش گانه تهیه می شود و در سفرهای استانی رئیس جمهور مورد توجه قرار خواهد گرفت.
ماشاالله شاهرخی، دبیر کارگروه سیاسی اتاق فکر لرستان نیز در این نشست گفت: دانشگاه محلی برای بیان افکار مختلف و تنویر افکار است و در جریان گفتمان ها و تبادل افکار و عقاید حق ظاهر می شود که برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و مناظره های انتخاباتی در دانشگاه ها به این جریان کمک خواهد کرد.
وی گفت: در عین حال باید توجه داشت همواره کسانی هستند که تقید به قانون ندارند و ممکن است با برگزاری چنین کرسی های آزاداندیشی مشکلاتی ایجاد کنند؛بنابراین لازم است تمهیدات لازم در خصوص برگزاری صحیح این مناظره ها اندیشیده شود.
دبیر کارگروه سیاسی اتاق فکر لرستان گفت: در جریان برگزاری این مناظره ها با توجه به اینکه در جمع دانشجویان و در فضای دانشگاه برگزار می شود، امکان شمار بالای شرکت کنندگان وجود دارد و باید کنترل و مدیریت آن به خوبی صورت گیرد.
اتاق فکر لرستان در قالب شش کارگروه فرهنگی اجتماعی، محیط زیست، اقتصاد، سیاست داخلی و خارجی، علم و فناوری و کارگروه بهداشت و سلامت به صورت تخصصی و علمی به بررسی چالش ها و مشکلات استان می پردازد.
اتاق فکر استانی بر اساس تفاهمنامه بین مرکز بررسی استراتژی های ریاست جمهوری و معاونت فرهنگی وزارت علوم منعقد شده و دیبرخانه این اتاق فکرها دانشگاه مادر هر استان است.