استانداری که قانون را قبول ندارد صلاحیت حضور در پست خود را ندارد/ آقای هاشمی؛ اگر بسیج نبود شما هم نبودی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۸۴۰۱
خدادادی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

استانداری که قانون را قبول ندارد صلاحیت حضور در پست خود را ندارد/ آقای هاشمی؛ اگر بسیج نبود شما هم نبودی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور زاهدان گفت: استانداری که خود مجری قانون است، تایید کرده‌ که باید قانون اساسی تغییر کند و آن را قبول ندارد؛ چنین فردی صلاحیت حضور در این پست را ندارد و باید دستگاه‌های نظارتی و قضایی هرچه سریعتر در این خصوص ورود کنند.

مجتبی خدادادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیامنور زاهدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زاهدان، در رابطه با اقدام فیسبوکی استاندار سیستان و بلوچستان و توهین وی به نظام و مقام والای رهبری گفت: استاندار سیستان و بلوچستان از ابتدای حضورش در استان با حواشی فراوان به جای کمک به محرومیت زدایی از سیستان و بلوچستان تنها موجب سرافکندگی و نگرانی مردم شده است.

 

وی تصریح کرد: بر خلاف وعده رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه در انتخاب استانداران نگاه سیاسی وجود نداشته؛ اما در مدت حضور علی‌اوسط هاشمی در استان جز کار سیاسی چیزی دیگری مشاهده نشده است.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور زاهدان تاکید کرد: استانداری که خود مجری قانون است، تایید کرده‌ که باید قانون  اساسی تغییر کند و آن را قبول ندارد؛ خب چنین فردی صلاحیت حضور در این پست را ندارد و باید دستگاه‌های نظارتی و قضایی هرچه سریعتر در این خصوص ورود کنند.

 

خدادادی افزود: استاندار تایید کرده است که باید بسیج جمع شود؛ خب اگر بسیج نبود مطمئنا شما هم نبودی جناب آقای هاشمی. شما لیاقت حضور در آن پست را نداری.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما منتظر برخورد سریع و قاطع دستگاه قضا و نظارتی با این فرد و امثالهم هستیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار