کد خبر:۴۸۸۶۳۵
با حضور وزیر بهداشت؛

جشنواره دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به پایان رسید

اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شب گذشته با حضور وزیر بهداشت به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز،  استاندار فارس در اختتامیه هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، گفت: استان فارس در زمینه های مختلف سرآمد است.


سید محمدعلی افشانی با بیان اینکه هویت هر ملتی را فرهنگ آن ملت بیان می کند، افزود: این امر شامل قانون، کردار، افراد و رفتار است که این شیوه ها، سازمان جامعه را تشکیل می دهند.


وی داشته های حقیقی یک ملت را فرهنگ آن برشمرد و تاکید کرد: ما باید قدردان میراث گرانبهایی باشیم که به ما رسیده است و این امر تنها با توسعه فرهنگی امکان پذیر است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این آیین، برپایی این فضاهای فرهنگی را در کاهش خستگی های ناشی از حجم درسی موثر دانست.


محمدهادی ایمانیه با ابراز امیدواری نسبت به برپایی هرچه بیشتر این جشنواره های فرهنگی و هنری گفت: شیراز پایتخت فرهنگی کشور است و باید طوری به وظیفه خود عمل کنیم که همه شرکت کنندگان در این برنامه با رضایت خاطر، این شهر را ترک کنند.


در این برنامه از سه شاعر بنام کشور محمدعلی بهمنی، افشین یداللهی و رضا اسماعیلی تبار با حضور وزیر بهداشت تجلیل شد.


دیگر برنامه این آیین برپایی مشاعره سلامت به صورت زنده بود و در ان از برگزیدگان این جشنواره به نام های فرزانه اسکندرلو از همدان، محدثه حقیقی از تهران، رضا حسین زاده از قم، حجت جهانبخش از رفسنجان و حمید خراط زاده از تهران، تجلیل شد.


تجلیل از برگزیدگان رشته های شاهنامه خوانی، فن بیان، داستان کوتاه، ترانه، صنایع دستی، مشاعره، کاریکاتور، طراحی و سیاه قلم با حضور وزیر بهداشت و دیگر مسئولان شرکت کننده، دیگر برنامه این آیین بود.


هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور از روز شنبه در شیراز آغاز شده بود و شب گذشته با حضور قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت و درمان پایان یافت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار