به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، دکترحسامالدین علامه مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ، در آیین آغاز به کار هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: بیشترین آثار ارسالی و استقبال دانشجویان در رشتههای فرهنگی و هنری، مربوط به بخش هنرهای تجسمی بوده است.
وی با بیان اینکه بخش هنرهای نمایشی، موسیقی و مجازی هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در تهران برگزار شد، افزود: روز دوشنبه هم مراسم اختتامیه بخش شعر و ادب و هنرهای تجسمی در شیراز برگزار میشود.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، ادامه داد: آثار برتر به مرحله نهایی راه یافته است و داوران که از پیشکستوتان عرصه فرهنگ و هنری کشور هستند، به بررسی و داوری آثار میپردازند.
علامه به برنامههای جانبی هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره و گفت: در کنار این جشنواره، کارگاههای مختلف آموزشی نیز در راستای ارتقای آگاهی، رفع نواقص و بهتر و حرفهای تر شدن آثار هنری دانشجویان در بخشهای مختلف، از سوی استادان پیشکسوت برگزار میشود.
وی از برگزاری همایش معاونین فرهنگی و دانشجویی در حاشیه هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور خبرداد و افزود: در این همایش، برنامههای عملیاتی اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای سال آینده دانشگاه علوم پزشکی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، بررسی و آسیبشناسی فعالیت و عملکرد فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور را از دیگر برنامه های هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور عنوان کرد.
کوروش عزیزی ، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین، گفت: تمامی آثار در این جشنواره، به مرحله نهایی رسده و با حضور داورانب رجسته کشور، داوری می شود که امسال، برگزیدگان موسیقی هفتمین جشنواره، در شیراز، اجرای زنده دارند.
وی افزود: فرهنگ یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری است که مسوولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در همین راستا، وظیفه دارند با تدابیر و خلاقیت، بسترهای پرداختن به این مهم را فراهم کنند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از برپایی کارگاه های ویژه فرهنگی، ادبی و هنری در طول روزهای برپایی این همایش ملی خبر داد.
صبح امروز، بیست و چهارم بهمن، دو کارگاه هنرهای تجسمی با تدریس دکتر زهرا اسماعیل تبار و عروض و قافیه با تدریس استاد صابر قدیمی در این همایش، برگزار شد.