به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، داوود گودرزی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در مراسم گردهمایی گروههای جهادی دانشجویی استان اصفهان، با بیان اینکه ۳۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد، گفت: با این وجود همچنان عقب ماندگی هایی در برخی از بخش ها وجود دارد و مشکلاتی مانند معضلات اجتماعی، فقر و فساد اجتماعی هنوز رفع نشده است.
وی افزود: در مسائلی مانند مسائل هسته ای، هوافضا و غیره پیشرفت های خوبی داشته ایم، اما در سایر بخش ها پیشرفت چشمگیر نداشته ایم؛ که باید علت عملی نشدن این موضوع بررسی شود.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور چهار دلیل عمده برای علمی نشدن پیشرفت در زمینه های مختلف در کشور را مطرح کرد و بیان داشت: افراد زیادی در کشور مسئولیت پذیرفتند تا فعالیت هایی در کشور داشته باشند، اما متاسفانه قدرت طلبی و جریان های افراطی به عده ای اجازه کار کردن نداده است.
گودرزی با اشاره به در پیش داشتن انتخابات مجلس شورای اسلامی در این باره تصریح کرد: باید در خصوص افرادی که به عنوان نماینده به مجلس راه پیدا می کنند، بررسی شود که چقدر گفتمان و مبانی فکری آنها با انقلاب همراه بوده است، حتی در مورد افرادی که لباس روحانیت برتن داشتند.
وی دلیل دوم عدم پیشرفت همه جانبه در کشور را نبود خود سازی و ظرفیت در افراد دانست و افزود: امروزه شاهد جریان هایی هستیم که تغییر موضع می دهند، عده ای که در صف انقلاب و از نفرات اول این صف بوده اند، فتنه راه می اندازند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور خاطر نشان کرد: فتنه انگیزی این گروه به دلیل پایین بودن معیار خودسازی این افراد است و در این موارد کم آورده اند.
گودرزی در خصوص دلائل دیگر حل نشدن برخی از مشکلات در کشور گفت: توطئه های مخالفان انقلاب که از نمونههای آن ۱۷۰۰ شهید ترور است، از دیگر موارد حل نشدن مشکلات در ۳۷ سال گذشته است.
وی خاطر نشان کرد: محاصره های اقتصادی و هجمه های فرهنگی که به ما وارد کردند، نیز از جمله توطئه هایی بود که کشور ایران را از حل مشکلات مختلف باز داشته است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه جریان همراه انقلاب را دو جریان تشکیل می دهد، بیان داشت: اولین جریان، جریانی است که حرف او در سیاست خارجی، داخلی و اقتصادی همراه انقلاب بوده است.
گودرزی ادامه داد: یک جریان غرب گرای داخلی نیز وجود داشت که از ابتدا با انقلاب همراه بود، ولی در خصوص مبانی فکری با انقلاب همراه نبوده است.
وی با اشاره به عملکرد دولت های سازندگی و اصلاحات تصریح کرد: دولت های سازندگی و اصلاحات شروع کننده سند چهارم توسعه بودند که دولت یازدهم نیز دنبال اجرای همان نوع برنامه هاست.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در پایان خاطر نشان کرد: سند چهارم توسعه، شکاف و گسلی را بین دو قشر مرفه و متوسط رو به پایین ایجاد کرده است و همین مسئله درگیری مردم به زرق و برق، طلاق، بیکاری و اختلاف طبقاتی را به همراه داشته است.