کد خبر:۴۹۰۰۲۳
رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران:

۶۰۰۰ دانشجو در پردیس فارابی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل هستند

رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت: در زیر مجموعه ستاد پردیس فارابی، چهار دانشکده الهیات، مدیریت و حسابداری، حقوق و دانشگاه مهندسی در حال فعالیت است و نزیک به ۶۰۰۰ دانشجو در این مجموعه مشغول به تحصیل هستند.

سید محمد مقیمی، رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در قم، با اشاره به تاریخچه‌ای از این دانشگاه گفت: پردیس فارابی دانشگاه تهران سال ۱۳۴۹ در قم تأسیس و به عنوان کهن‌ترین مرکز آموزش عالی استان قم به شمار می‌رود.


وی با بیان اینکه این مجموعه دانشگاهی تا کنون چند بار تغییر نام داده است، افزود: پردیس فارابی نخست با نام مدرسه عالی امور قضایی و اداری آغاز به کار کرد و از سال ۵۳ در محل فعلی مستقر شده است.


رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران تصریح کرد: این مجموعه در سال ۸۳ به پردیس قم دانشگاه تهران تغییر نام یافت و از سال ۹۲ به عنوان پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزیده شد.


مقیمی با بیان اینکه این دانشگاه قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی استان قم در حال فعالیت است، گفت: ساختار نهایی مجموعه ستاد مرکزی، بنام ستاد پردیس فارابی متشکل از معاونت علمی و معاونت اجرایی است.


وی افزود: در زیر مجموعه این ستاد چهار دانشکده الهیات، مدیریت و حسابداری، حقوق و دانشگاه مهندسی در حال فعالیت است و نزیک به ۶۰۰۰ دانشجو در این مجموعه مشغول به تحصیل هستند.


رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران با بیان اینکه این دانشجویان عمدتاً در مقطع ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند، گفت: این دانشجویان در حدود ۶۰ رشته گرایش فعالیت می‌کنند.


مقیمی با اشاره به اینکه در بعضی رشته گرایش‌ها در کشور مقام اول را دارند، خاطر نشان کرد: پردیس فارابی دانشگاه تهران در حال حاضر رئیس هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان است.


وی با بیان اینکه به پردیس فارابی در سال های اخیر در وزارت علوم و استان توجه ویژه‌ای به آن می‌شود، گفت: جامع‌ترین دانشکده مدیریت کشور دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس فارابی دانشگاه تهران است.


رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰ دانشجوی دکتری در این دانشگاه داریم، تصریح کرد: این دانشگاه در مجموع ظرفیت خوب تحقیقاتی برای استان و کشور و مجموعه‌ای خوشنام است.


مقیمی خاطرنشان کرد: در این دانشگاه برجستگان دانشگاه‌های کشور در رشته‌های مختلف داریم و تلاش بر این بوده که مسائل حاشیه‌ای کم و به حداقل ممکن برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار