آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۲۲۶
عباسپور در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

نامزدهای انتخاباتی وعده‌هایی به مردم ندهند که امکان تحقق آنها وجود ندارد

یک فعال دانشجویی با تاکید بر این مطلب که حتی یک رای نیز سرنوشت یک ملت را تغییر خواهد داد، گفت: از نامزدهای انتخاباتی می‌خواهیم وعده‌هایی به مردم ندهند که امکان تحقق آنها وجود ندارد. برخی از نامزدهای نمایندگی عنوان می‌کنند طی مدت کوتاهی مشکلات و خاصه مشکلات اقتصادی را مرتفع می‌کنند، آیا به واقع امکان تحقق این شعار وجود دارد؟.

 زهرا عباس‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص انتخابات پیش‌رو، گفت: همان گونه که رهبری معظم انقلاب تاکید داشتند، افرادی که می‌خواهند رای دهند باید به پیشنهاد دهندگان لیست‌ها توجه کنند، چراکه پیشنهاد دهندگان افرادی را وارد لیست‌های خود می‌کنند که همسو و هم فکر خودشان باشند.

 

وی ضمن اشاره به این مطلب که سر لیست هر لیستی نماینده گفتمان تشکیل دهندگان آن لیست است، تصریح کرد: چنانچه به ارائه دهندگان لیست‌ها توجه شود نیازی نخواهد بود به شناسنامه تک تک افراد مراجعه شود.

 

احزاب مردم را درگیر دعواهای سیاسی و جناحی نکنند

 

این فعال دانشجویی در ادامه سخنان خود با تاکید بر این مطلب که حتی یک رای نیز سرنوشت یک ملت را تغییر خواهد داد، بیان داشت: از نامزدهای انتخاباتی می‌خواهیم وعده‌هایی به مردم ندهند که امکان تحقق آنها وجود ندارد. برخی از نامزدهای نمایندگی عنوان می‌کنند طی مدت کوتاهی مشکلات و خاصه مشکلات اقتصادی را مرتفع می‌کنند!، آیا به واقع امکان تحقق این شعار وجود دارد؟.

 

عباس پور ادامه داد: از جناح‌های سیاسی نیز تقاضا داریم مردم را درگیر دعواهای جناحی خود نکنند، چراکه ایجاد دو قطبی مردم را سر در گم خواهد کرد.

 

وی در ادامه بر نقش روشنگری دانشجو در ایام انتخابات اشاره کرد و افزود: دانشجویان در این ایام مابقی مانده به انتخابات می‌توانند با برگزاری میزگرد و مناظره نامزدهای انتخاباتی چه انتخابات مجلس نمایندگان و چه انتخابات خبرگان، نامزدهای را به درون دانشگاه بکشانند و هم برنامه‌ها و نوع تفکرشان به قانون، ولایت فقیه، استکبارستیزی و غیره را جویا شوند.

 

این دانشجوی دانشگاه پیام نور مشهد تاکید کرد: نگاه جامعه و خانواده‌ها به دانشجویان است، بنابراین دانشجویان باید به درستی تحقیق کنند و آنچه را که به دست آورده‌اند را در اختیار جامعه قرار دهند.

 

عباس پور با اشاره به این‌که هر دانشجو دارای یک خانواده است که حداقل می‌تواند بر روی او تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: با توجه به این‌که دانشجویان قشر نخبه جامعه هستند، بسیاری از نامزدهای انتخاباتی برای ارائه برنامه‌های خود به سراغ دانشجویان و دانشگاهیان می‌آیند.

 

 وی با تاکید بر این‌که دانشجو باید در میدان انتخابات نقش آفرینی کند، گفت: به گفته رهبری معظم انقلاب وظیفه دانشجو تبیین شاخص‌ها است.

 

۴ ملاک ارزیابی کاندیدای انتخاباتی

 

این فعال دانشجویی توجه به مبانی نظری، ارزشی، اعتقادی و فکری را چهار ملاک ارزیابی کاندیدای انتخاباتی برشمرد و بیان کرد: به گفته رهبری، یکی از مهم‌ترین آسیب‌ها در انتخابات نگاه احساسی است، دانشجو باید توجه کند که قربانی احساس نشود و بر اساس همان شاخص‌ها دست به انتخاب بزند.

 

عباس پور در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: ممکن است در میان افرادی که برای رای دادن به پای صندوق‌های رای می‌آیند کسانی باشند که رای سفید به داخل صندوق می‌اندازند، این افراد خودشان حق خودشان را ضایع کرده‌اند، چراکه در این نظام به آنان اجازه داده شده تا سرنوشت خود را مشخص کنند، زمانی که فردی رای سفید داخل صندوق می‌اندازد در واقع امتیاز بزرگی را از دست داده است.

 

وی خطاب به این افراد خاطرنشان کرد: چنانچه منافع خود را قبول دارید و نمی‌خواهید که آنان را از دست بدهید، رای سفید به داخل صندوق نیاندازید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار