به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، نیک، استاد حوزه و دانشگاه در همایش خواستههای دخترانه که به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور مشهد در تالار امام رضا(ع) این دانشگاه برگزار شد، گفت: همه انسانها برای رسیدن به خوشبختی و آرامش در زندگی تعاریف خود را دارند.
وی ادامه داد: خوشبختی برای همه انسانها دارای تعاریف متعددی است، به عنوان مثال خوشبختی برای انسانی که دنیای آخرت را باور ندارد رسیدن به تمامی لذتهای دنیوی است و برای فردی که تقید به دین دارد رسیدن به رضای خداوند همان آرامش است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: برخی فیلسوفان الهی که اعتقاداتی به خداوند دارند و در این اعتقادات جدی هم هستند رسیدن انسان را به استعدادهای بالقوه خود و یا همان کمال را خوشبختی معرفی کرده و انسانیت را در رسیدن به کمال هدایت میکنند.
نیک کمال انسان به ماهو را بسیار مهم عنوان و بیان داشت: به کمال رسیدن استعدادهای معنوی، مادی، تربیتی، اخلاقی و غیره از جمله مهمترین عواملی است که یک انسان را به خوشبختی رهنمود میسازد.
وی ادامه داد: روانشناسان میزان رضایت انسان از اهداف پیرامون زندگی را نوعی خوشبخی تعریف کرده؛ اما قرآن انسان خوشبخت را انسان پاکیزه از گناه دانسته است.
این استاد حوزه و دانشگاه ایمان آورنندگان به خدای متعال را انسانهای خوشبخت دانست و افزود: عمل کنندگان به فرامین خداوند و افراد مومن، افراد خوشبختی هستند زیرا در دورن خود آرامشی دارند که از سوی خدواند شکل گرفته است.
نیک با اشاره به مشاورانی که برای حل اختلافات زندگی به مشاوره مراجعه دارند، گفت: در میان این افراد کسانی که ایمان بیشتری داشته و یا در عمل به ایمان خود قوی تر رفتار کردهاند زودتر مشکلات را حل و به زندگی عادی خود باز میگردند.
وی ادامه داد: خوشبختان واقعی کسانی هستند که از ائمه الگو گیری میکنند و در این میان نقش زنان بسیار مهم و حیاتی است زیرا تاثیر گذارترین افراد در دورن خانواده زنان هستند.
این استاد دانشگاه زنان را در ایجاد خوشیختی و سعادت برای خود و خانواده توانا دانست و افزود: زن در خانواده اگر بتواند اصول زندگی خود را بر مبنای دین طراحی کند خواهد توانست یک زندگی بدون تنش و در آرامش داشته باشد.
نیک ادامه داد: مسئولیت زن در زندگی و خواستههای زنانه اگر مدیریت اعتقادی مناسب نداشته باشد میتواند خود به یک مشکل تبدیل شود.
وی آگاهی را عاملی بر خوشبختی دانست و افزود: در کنار داشتن تقوا در زندگی، داشتن اگاهی نیز میتواند در ایجاد حس خوشبختی به ما کمک بسیاری کند و اگر یک زن در زندگی آگاهی داشته باشد میداند رفتار او با همسرش، دختر و پسرش هر کدام باید به شکلی متفاوت باشد.
این استاد حوزه در پایان یادآور شد: زنان و دختران سهم عمدهای در ایجاد یک خانواده خوشبخت و یا متزلزل دارند و اگر زنان نقش خود در سعادت بشر را باور کنند و در تربیت فرزندان خود به عنوان امانات الهی درست رفتار کنند میتوانند مصداقی از نجات دهندگان کل بشریت باشند.