به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حميد رضا بهرامي با بيان اينکه برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با رويکرد پيشگيري از بيماري هاي غير واگير به اجرا در آمد، گفت: شناسايي، کنترل و پيشگيري از بيماري هاي ديابت، فشار خون و سرطان هاي شايع از جمله اقداماتي است که در حال حاضر با جديت تمام در مراکز، پايگاه ها و خانه هاي بهداشتي زير پوشش دانشگاه در حال پيگيري است.
وي اجراي طرح ارتقاء سلامت دهان و دندان را از ديگر برنامه هاي تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت دانست و افزود: اين برنامه با محوريت آموزش، پيشگيري و درمان در مناطق روستايي و شهرهاي کمتر از 20 هزار نفر اجرايي شده است.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تاکيد کرد: به منظور ارتقاء شاخصهاي بهداشتي جامعه، بايد ضمن سرمايه گذاري، به فرهنگ سازي و افزايش سواد سلامت جامعه نيز توجه شود.
بهرامي تهيه پرونده الکترونيک را از ديگر برنامهها در قالب برنامه تحول در حوزه بهداشت برشمرد و گفت: در قالب اين پرونده، مي توان در کوتاه ترين زمان ضمن بررسي سابقه سلامتي فرد، به پايش کامل فعاليتها در سيستم نيز پرداخت.
وي گفت: با حمايت مالي بيمه سلامت، پرونده الکترونيکي در سال آينده در حوزه بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد اجرايي میشود.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با تاکيد بر اينکه برنامه تحول نظام سلامت متعلق به مردم است و مردم بايد قضاوت کنند که اين برنامه چه تغييري در روند سلامت آنها داشته است، خاطرنشان کرد: با روند رو به رشد برنامه هاي سلامت، تا سال 1400شمسي سه تا پنج سال به مجموع سال هاي اميد به زندگي جامعه اضافه شود.