کد خبر:۴۹۰۲۶۳
در مناظره دانشجویی مطرح شد:

پهلوان: ممنوع التصویر بودن رئیس دولت اصلاحات مشکل امروز مردم ما نیست/ توکلی: مجلس نهم برای برخورد با فسادهای اقتصادی هرگز جدی وارد عمل نشد

مناظره دانشجویی با موضوع«انتخابات مجلس دهم» با حضور توکلی، مسئول انجمن اسلامی و علی پهلوان، مسئول جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مناظره دانشجویی با موضوع «انتخابات مجلس دهم» در تالار امام رضا(ع) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد که در ابتدا پهلوان با بیان این نکته که مجلس شورای اسلامی از نگاه امام(ره) باید در راس امور باشد، گفت: برای رسیدن به معیارهای مورد نیاز یک نماینده مجلس باید در ابتدا به 9 دوره قبلی مجلس شورای اسلامی نگاهی بیندازیم.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در ابتدای انقلاب و مجلس اول از همه گروه‌ها برای حضور در مجلس حضور داشتند از چپی‌ها گرفته تا کمونیست‌ها و ملی مذهبی‌ها؛ اما در نهایت اکثریت مجلس شورای اسلامی دوره اول را همراهان امام (ره) تشکیل دادند.

 

باید تاریخ انقلاب را مطالعه کرد تا انتخاب اصلح داشت

پهلوان با تاکید بر مطالعه تاریخ به دانشجویان جهت شناخت نماینده اصلح، خاطر نشان کرد: باید تاریخ انقلاب را مطالعه کرد تا افکار مارکسیستی برخی افراد در طول دوران انقلاب را شناخت و به چگونگی یک نماینده اصلح رسید.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در کشوری که اولویت اول آن در حال حاضر بحث اقتصادی است باید مراقب بود تا افرادی روی کار نیایند که مباحث جناحی و حزبی خود را بر منافع مردمی ترجیح داده و دعواهای داخلی خود را دستمایه مجلس کنند.

 

وی به مجلس ششم و اتفاقات رخ داده در این مجلس اشاره داشت و تاکید کرد: در آن زمان زلزله بم یکی از تلخ ترین اتفاقات کشور بود که بر این اساس توقع می‌رفت تا مجلس نیز این موضوع را در اولویت خود قرار دهد و جهت رفع این مشکل برنامه ارائه دهد.

 

مجلس ششم به جای مشکلات مردم به تحصن پرداخت

پهلوان ادامه داد: متاسفانه به دلیل وجود فضای جناحی در این مجلس به جای پرداختن به مشکلات مردم بحث رد صلاحیت‌ها، و تحصن‌ها و غیره مطرح شد و این مجلس یکی از تیره ترین دوره‌های مجلس شورای اسلامی را از آن خود کرد.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر مجلسی که مردم و خواسته آنان را محترم و اصل بداند، متذکر شد: ما در مجلس آینده نیاز به نمایندگانی داریم که رئیس مجلسش مجبور نشود در تذکر به نماینده بگوید شما دارید همان حرف اسرائیل را می‌گویید!

 

وی در پایان بخش اول سخنان خود تصریح کرد: ما باید به دنبال مجلسی باشیم که کاندیدای آن را شبکه بی بی سی انگلیس مشخص و یا رد نکند و برای ما مانند کیف‌های انگلیسی که مشروطه را از بین برد راهکار داشتن مجلسی انگلیسی را ارائه ندهد.

 

در ادامه توکلی با بیان این که انتظار داشتم به بحث بی بی سی دیرتر از این بپردازید، گفت: آیا انگلیس خبیث تر است یا اسرائیل؟ در این لحظه پهلوان گفت: اسرائیل فرزند خبیث انگلیس است و انگلستان بسیار خبیث تر است.

 

مسئول انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در زمان احمدی نژاد یک نماینده انگلیسی گفت خدمتی که احمدی نژاد به ما کرد را حتی اگر ما خودمان کلی برنامه ریزی می‌کردیم، در ایران نمی‌توانستیم اجرایی کنیم.

 

کانون‌های نفوذ در مجلس اجازه عمل به وعده‌ها را به نماینده نمی‌دهد

وی به مجلس ششم اشاره کرد و افزود: مشکل ما این است که نمایندگان ما پس از انتخابات به دلیل وجود برخی کانون‌های نفوذ در مجلس شورای اسلامی نمی‌توانند به وعده‌های خود قبل از انتخابات عمل کنند؛ اما به هر حال نماینده هر دوره مجلس انتخاب مردم بوده است.

 

توکلی به مجلس نهم اشاره داشت و تصریح کرد: همین مجلس نهم که به تصور برخی یکی از موفقترین مجلس‌ها بوده است در دو دوره متفاوت احمدی نژاد و روحانی چگونه رفتار کرده است؟.

 

این فعال دانشجویی ادامه داد: این مجلس در مدت عمر دولت یازدهم حدود 1500 سئوال از این دولت و وزیرانش داشته است که هزینه بسیاری برای پاسخ گویی به این سئوالات بر دوش دولت می‌ماند، البته من وظیفه نظارت در کنار قانون گذاری مجلس را زیر سئوال نمی‌برم.

 

وی ادامه داد: همین مجلس در دولت قبل در برابر بی احترامی‌ها به مجلس از سوی رئیس جمهور وقت سکوت می‌کرد و یا به تصویب قانون ممنوع التصویر بودن رئیس دولت اصلاحات می‌پردازد در حالی که اگر از مردم نظر سنجی شود که آیا موافق این اتفاق هستند یا خیر؟ من قاطعانه می‌گویم 20 درصد جامعه نیز خواستار این قانون نخواهند بود.

 

مسئول انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد متذکر شد: در همین شهر مشهد تعدادی از نمایندگان مجلس پای ثابت جمع کردن نامه‌های عجیب و غریب بودند که به نظر من مشکل اصلی ما همین کلی گویی‌ها در مورد نمایندگان مجلس است.

 

توکلی به رد صلاحیت 90 نماینده مجلس ششم برای انتخابات مجلس هفتم اشاره و تصریح کرد: یکی از دلایل مشکلات مجلس ششم همین رد صلاحیت‌ها بود که البته من اعتقاد دارم این مجلس علی رغم مشکلاتی که داشت یکی از قوی ترین مجلس‌های کشور بوده است.

 

وی با انتقاد از سکوت مجلس نهم در برابر رفتارهای اشتباه احمدی نژاد، گفت: سئوال من این است که چرا این مجلس در آن زمان سکوت می‌کرد و کاری انجام نمی‌داد؛ اما برای رای نیاوردن اصلاحات با استفاده از تصویر رئیس دولت اصلاحات قانون ممنوع التصویر بودن وی را تصویب می‌کند؟.

 

مردم وضعیت اقتصادی خود را مانند تبلیغات ادعایی دولت نمی‌بینند

در ادامه پهلوان در پاسخ به سئوالات توکلی گفت: مشکل از آن جایی شروع می‌شود که ما مدام در حال تبلیغ اوضاع به سامان اقتصادی هستیم؛ در حالی که مردم اصلا این گونه فکر نمی‌کنند و معتقدند دولت روحانی اقتصاد ایران را فلج کرده است.

 

وی ادامه داد: مشکل از آن جا شروع می‌شود که روحانی قبل از انتخابات ریاست جمهوری بر ادامه دادن برنامه‌های موفق دولت قبل از جمله مسکن مهر تاکید دارد؛ اما پس از انتخابات و رای آوردن، مسکن مهر را تعطیل و نوعی حق خوری می‌داند.

 

این فعال دانشجویی متذکر شد: مشکل زمانی رخ می‌دهد که مسئولان دولت فعلی کشور پراید سواران کشور را همان موتور سواران کشور می‌نامند و توان کم اقتصادی مردم در خرید خودرو را زیر سئوال می‌برند.

 

پهلوان با تاکید بر این موضوع که باید باور کنید ممنوع التصویر بودن رئیس دولت اصلاحات مشکل امروز مردم ما نیست، متذکر شد: چهره رئیس دولت اصلاحات اگر تاثیر گذار در روند انتخاباتی اصلاح طلبان بود در همان انتخابات سال 88 که همه کار کردند به کمک میر حسین موسوی می‌آمد.

 

وی ادامه داد: این که نظام رافت به خرج می‌دهد که اجازه داده است این افراد در حصر خانگی و در شرایط مناسبی قرار داشته باشند و این به جای گلایه جای قدردانی دارد.

 

این فعال دانشجویی به حضور مجلس نهم نیمی در دولت احمدی نژاد و نیمی در دولت روحانی به عنوان یک پدیده مورد توجه یاد کرد و گفت: همین مجلس بحث سئوال از ریاست جمهور در دوره احمدی نژاد را مطرح و چهار وزیر این دولت را استیضاح کرد.

 

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: این مجلس در دوره روحانی کاملا در حمایت این دولت بوده است و در هیچ دوره‌ای در دادن رای اعتماد به وزرای دولت تا این اندازه هماهنگی وجود نداشته است.

 

پهلوان با انتقاد از رفتار دولت یازدهم با مردم گفت: این که می‌گویید در این دولت سئوال زیاد پرسیده شده است طبیعتا پاسخ روشنی دارد زیرا این دولت همه چیز را از مردم پنهان می‌کند و در هر موردی از آن سئوال می‌کنیم می‌گویند محرمانه است.

 

وی ادامه داد: ما چه زمان سئوال می‌پرسیم؟ هنگامی که نمی‌دانیم، نمی‌دانیم قراردادهای خارجی چگونه است، نمی‌دانیم پول‌های رها شده کجا است؟ نمی‌دانیم قرداد پژو چگونه است؟ نمی‌دانیم نادانسته‌های برجام چیست و چه زمان مشخص می‌شود؟ و تولید کننده داخلی با این همه ابهام در نگرانی به سر می‌برد.

 

سفرهای اخیر روحانی به اندازه هفت سال یارانه ما را بدهکار کرده است

این فعال دانشجویی به سفرهای اخیر روحانی به اروپا اشاره کرد و بیان داشت: اعلام شده است با همین سفرهای روحانی جهت انعقاد قرارداد با کشورهای اروپایی به ازای هر ایرانی دو نیم میلیون تومان بدهکاری در کشور ما ایجاد شده است.

 

پهلوان خاطرنشان کرد: بدهکاری ما به غرب به اندازه هفت سال پول یارانه مردم است و نکته جالب توجه بدهکاری طولانی مدتی است که در صورت رای نیاوردن روحانی در دور بعد بر دوش دولت‌های بعدی باقی خواهدماند.

 

مجلس نهم برای برخورد با فسادهای دولت دهم هرگز جدی وارد عمل نشد

در ادامه توکلی با بیان این که ما منکر برخی تلاش‌های دولت دهم نمی‌شویم، گفت: روحانی کشور را در شرایط سختی تحویل گرفت و تورم و رکود در کشور تا حدی بالا بود که نمی‌توان انتظار داشت در کوتاه مدت موفق عمل کند.

 

وی ادامه داد: در شرایطی که این دولت روی کار آمد تورم به بالاترین سطح خود رسیده بود و هر روز مردم قیمت کالای مصرفی خود را بالاتر از روز قبل می‌دیدند که روحانی به این امر ثبات داد.

 

این فعال دانشجویی بیان داشت: از طرفی در دولت دهم ما با فسادهای عمیق اقتصادی روبه رو بودیم که مجلس برای نظارت و رسیدگی به این فسادها هرگز جدی وارد عمل نشد.

 

توکلی افزود: زمانی که بودجه کشور 700 هزار میلیارد تومان بود احمدی نژاد کاری نکرد و اقتصاد مردم را به سختی و فشار رساند در این شرایط نباید انتظار بالایی از روحانی داشت.

 

وی در پایان گفت: من معتقدم به لحاظ اخلاق سیاسی در حق احمدی نژاد ظلم شده است زیرا کسانی که وی را سر کار آوردند از شدت اشتباهات رئیس جمهور دولت دهم وی را از جناح خود ندانسته و دست از حمایت او برداشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار