کد خبر:۴۹۰۳۸۰
میزگرد انتخاباتی کاندیداهای انتخابات در شیراز-۳؛

در دوره پسابرجام باید به معیشت مردم رسیدگی شود/ استان فارس از توسعه عقب مانده است

کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان فارس از توسعه عقب مانده است، گفت: در دوره پسابرجام باید به معیشت مردم رسیدگی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، تالار فجر دانشگاه شیراز میزبان میزگرد انتخاباتی کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بود.

 

علی احمدی، اسفندیار رضایی و جعفر قادری در مقابل دانشجویان قرار گرفته بودند تا به بیان دیدگاه‌های خود درباره مجلس و نحوه حل آسیب‌های این نهاد قانون‌گذار و ارائه برنامه‌ها و راهکارهای خود در رستای برطرف کردن مشکلات کشور بپردازند.


در ابتدا علی احمدی پس از بیان سوابق خود از جمله رئیس کمیته سیاست داخلی و جانشین کمیسیون سیاسی مجلس شورای اسلامی، گفت: من کتاب‌هایی به عنوان «توسعه سیاسی و امنیت ملی در کشورهای جنوب»، «امنیت جامع، امنیت مبتنی بر حق، رویکرد سوم به امنیت»؛ «جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام در نظام حقوقی ایران» تالیف کرده‌ و اکنون به دلیل احساس وظیفه ای که داشتم وارد عرصه انتخابات شدم.


وی در پاسخ به سئوال مجری درباره برنامه های اقتصادی کاندیداهای حاضر در این مناظره و میزان آشنایی آن ها با فشر ضعیف و کم‌آمد جامعه، عنوان کرد: با تدبیر و خرد و هدایت مقام معظم رهبری، یکی از بحران های بزرگ کشور به نام بحران هسته ای حل و فصل شد، هر چند که به حداکثر مطلوب نرسیدیم؛ اما حداقل هایی را به دست آوردیم. همچنین ار سیاست خارجی دولت در همین موضوع هسته ای و سوریه نیز دفاع می کنیم.


حالا در دوره پسابرجام، می توانیم به معیشت مردم برسیم


این کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با گشایش ها و تحریم هایی که برداشته شده‌ است، اکنون می توانیم به معیشت مردم بپردازیم.


احمدی با انتقاد از تعداد زیاد قانون در کشور و مشکلاتی که در قوانین وجود دارد، تصریح کرد: ما از داشتن نمایندگانی در تراز مردم و جمهوری اسلامی، ناکارآمد بودیم. اگر می خواهیم نظام اقتصادی ما متحول شود، یکی از لوازمش تغییر در مدیران نظام است.


وی با بیان اینکه گاهی فریاد تبعیت از ولایت و رهبری گوش عالم را کر می کند؛ اما دریغ از اینکه یک قدم در جهت فرمایشات رهبری برداشته شود، بیان داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی درونی کردن اقتصاد؛ معنایش این نیست که اقتصاد به بخش خصوصی داده شود. سیاست های کلی اصل ۴۴ باید از نو شروع شود. باید از خام فروشی دست برداریم.


احمدی با بیان اینکه باید فساد را ریشه کن کنیم و یکی از زمینه های فساد، انتخابات مجلس است، گفت: در دنیا برای هزینه های کاندیداها سقف تعیین شده است و کاندیدا حتی اگر ارث پدری داشته باشد، حق ندارد بی‌حساب و کتاب خرج کند.


وی ادامه داد: کسی که قاچاقچی است حق کاندیداتوری و نمایندگی ندارد؛ اما همین فرد می تواند پشت یک یا دو کاندیدا و نماینده قرار بگیرد و به جای اینکه یک نماینده باشد، چند نماینده است.


از شعارهای انقلاب دور مانده‌ایم


این کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شعارهایی که اول انقلاب می دادیم با اکنون متفاوت است، توضیح داد: یکی از شعارهای ما کاهش شکاف بین فقیر و غنی بود؛ اما اکنون چه کاری انجام داده ایم؟ در نظام بانکی ربوی ما، بهره‌های بانکی به کجا می رود؟ از فقیری که سود وام می دهد به پولداری که سود سرمایه خوابیده‌اش را در بانک می گیرد.


وی تاکید کرد که اگر یک جراحی دردآور در نظام اقتصادی و تولید ملی انجام ندهیم، وضعیت پسابرجام، پا برجا نخواهد ماند.


احمدی در ادامه در پاسخ به این سئوال مجری که بهترین دولت و مجلس، کدام‌ها بودند؟ تصریح کرد: دولت قبل را دولت موفقی نمی دانم چه در حوزه داخلی و چه خارجی و یکی از منتقدیم دولت قبل بوده ام، به ویژه در بحث جریان انحرافی. بهترین مجلس را مجلس اول و دوم و پس از آن‌ها هفتم، می دانم.


این کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: استان فارس از توسعه عقب مانده است. برای توسعه استان باید منابع مالی و مادی را تامین کرد. ما نیازمند تکان خوردن مغز مسئولان و نخبگان استان هستیم.


وی درباره دیدگاهش درباره تحزب خاطرنشان کرد: تحزب، یکی از سازوکارهای مردم‌سالاری است و مردم سالاری بدون تحزب معنا ندارد. لازم است که در حزب، عضوگیری، سلسله مراتب و سیاست‌گذاری ها طبق یک روند دموکراتیک به پیش رود. تحزب به معنای وقعی در کشور ما نیست. در ایران تحزب یا بر پایه شیخوخیت است یا بر پایه آویزان بودن از مراکز قدرت.


کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: انتخابات را ما کشف نکردیم؛ بلکه از خارج گرفتیم، پس برای حزب‌گرایی نیز باید به خارج نگاه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار