کد خبر:۴۹۰۳۸۲
وزیر آموزش و پرورش:

پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی فعلاً شهریه‌ نمی‌دهند

وزیر آموزش و پرورش گفت: پذیرفته شدگان در آزمون استخدام آموزش و پرورش فعلاً شهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر فانی امروز در حاشیه کنفرانس ملی بازاندیشی و آینده‌نگری در نظام آموزش و یادگیری ایران در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت توزیع شیر در مدارس کشور اظهار داشت: توزیع شیر در مدارس ادامه دارد و با آقای نوبخت برای اختصاص بخشی از یارانه مربوط به هدفمندی یارانه‌ها صحبت کرده‌ایم.

 

وی افزود: از محل هدفمندی یارانه‌ها باید 400 میلیارد تومان بابت توزیع شیر در مدارس اختصاص یابد که مقرر شد بخشی از این مبلغ محقق شود تا توزیع شیر در مدارس کشور متوقف نشود.

 

وزیر آموزش و پرورش در خصوص دریافت هزینه از پذیرفته‌شدگان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش عنوان کرد: پذیرفته‌شدگان فعلا بدون پرداخت هزینه در پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی ثبت‌نام می‌شوند و در کلاس‌های آموزشی حضور می‌یابند تا پس از مذاکره با بانک‌ها و ارائه وام بتوانند شهریه خود را از طریق دریافت وام پرداخت کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام نظام‌های اجتماعی از جمله آموزش و پرورش با چالش‌هایی روبه‌رو هستند که یکی از مهم‌ترین آنها کنار آمدن با تغییرات محیطی پویا و دائماً در حال دگرگونی است. ما در جهانی به سرعت در حال تغییر و به طور فزاینده وابسته به هم زندگی می‌کنیم که در آن دانش و نوآوری محرک‌های عمده توسعه هستند.

 

فانی ادامه داد: اهداف توسعه هزاره که در سال 2000 از سوی کشورهای عضو یونسکو مورد موافقت قرار گرفت چارچوب جهانی برای توسعه را فراهم می‌سازد که این اهداف عبارتند از ریشه‌کن کردن فقر و گرسنگی، دست یافتن به آموزش ابتدایی همگانی با گسترش و ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان، کاهش مرگ و میر کودکان، بهبود سلامت مادران، مبارزه با ایدز، مالاریا و بیماری‌های دیگر و تضمین پایداری محیط زیست و مشارکت و همکاری جهانی برای توسعه.

 

وی مطرح کرد: در راستای تحقق اهداف توسعه هزاره برنامه آموزش که به وسیله یونسکو طراحی شدف به رویکردی از آموزش تأکید دارد که در جست‌وجوی توانمندسازی برای پذیرش مسئولیت در جهت آینده بهتر است.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هدف آموزش برای توسعه پایدار، توانمندسازی مردم و جامعه در جهت مسئولیت‌پذیری برای ایجاد آینده‌ای بهتر است و باید برای دانش‌آموزان به گونه‌ای آموزش دهیم که از آینده تصویر بهتری داشته باشند و بستری فراهم شود تا مردم در سطوح مختلف و با توانمندی‌های متفاوت قدرت تفکر نقادانه داشته باشند.

 

فانی گفت: اقتضای این نوع آموزش ایجاد تفکر سیستمی است، یعنی بین نهادهای ذیربط، هم‌افزایی ایجاد شود. برای تحقق توسعه پایدار آموزش باکیفیت و یادگیری بالا به عوامل تعیین‌کننده‌تری همچون سلامتی و رفاه افراد، پیشرفت کشور و توجه بیشتر به سوی نظام آموزش و پرورش نیاز است.

 

وی عنوان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با اهداف توسعه پایدار مطابقت دارد، چرا که در این سند به مواردی همچون تحت پوشش قرار دادن تمام فراگیران، بسط عدالت و برخورداری از تعلیم و تربیت با کیفیت، توجه به تفاوت‌های مناطق مختلف کشور و ویژگی‌های دختران و پسران در آموزش و تنوع‌بخشی به محیط یادگیری اشاره شده است.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: هم‌اکنون حدود 54 درصد از کودکان تحت پوشش آموزش‌های پیش‌دبستانی قرار گرفته‌اند و در مناطق محروم و دوزبانه این آموزش‌ها رایگان است. به گونه‌ای که در سال تحصیلی جاری 100 هزار نفر در مناطق محروم به صورت رایگان تحت پوشش آموزش‌های پیش‌دبستانی قرار گرفتند.

 

فانی گفت: 36 هزار کودک بازمانده از تحصیل شناسایی و به چرخه آموزش بازگردانده‌ شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸
برو بابا
رو رو برم
حقوق که نمیدی بابت اموزش هم پول می خوای
اخه این دیگه چه استخدامیه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار