آموزش و پرورش نياز به تحول جدي دارد
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، حجت الاسلام محمديان صبح امروز در مراسم استقبال از وزير جديد آموزش و پرورش با تشكر از زحمات وزير سابق آموزش و پرورش گفت: دكتر علي احمدي در جهت تعالي نظام آموزش و پرورش زحمات زيادي كشيد و قدم هاي موثري را در براي اين نهاد برداشت اما فرصت ايشان به اندازه كافي نبود.
وي همچنين ضمن تشكر از دكتر محسن پور، سرپرست آموزش و پرورش گفت: دکتر محسن پور در مدت كوتاهي كه به عنوان سرپرست اين نهاد بوده، به خوبي توانست آن را اداره كند.
محمديان همچنين سابقه آموزشي دكتر حاجي بابايي را در آموزش و پرورش طولاني خواند و افزود: وي سابقه مثبت و طولاني در آموزش و پرورش دارد و همچنين چهار دوره نماينده مردم همدان در مجلس شوراي اسلامي مبناي اعتماد مردم و همچنين رئيس جمهور به ايشان است.
دكتر محسن پور، سرپرست آموزش و پرورش نيز در ادامه اين مراسم گفت: در طول 70 روزي كه به عنوان سرپرست آموزش و پرورش بودم اندوخته زيادي را كسب كردم و معتقدم مجموعه آموزش و پرورش تمام تلاش و توان خود را براي افزايش كيفيت آموزشي كشور به كار خواهد گرفت.
دكتر علي احمدي، وزير سابق آموزش و پرورش نيز در اين مراسم ضمن خوش آمدگويي به دكتر حاجي بابايي از زحمات معاونان و مسئولان آموزش و پرورش در طول دوره خدمت خود قدرداني كرد./انتهاي پيام/