آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۰۴۴۷
وزیر خارجه بوسنی و هرزگوین در نشست خبری مشترک با ظریف:

ایران و بوسنی هرزگوین نظرات مشترکی در خصوص مبارزه با افراطی گری و خشونت دارند

وزیر امور خارجه کشورمان ظهر امروز با همتای بوسنیایی خود دیدار و در خصوص مسائل بین المللی از جمله خشونت و افراطی گری گفتگو کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو ایگور سرناداک وزیر امور خارجه جمهوری بوسنی و هرزگوین در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه کشورمان ضمن ابراز خشنودی از گفتگو میان مقامات دو کشور اظهار داشت: تقویت همکاری ‌های اقتصادی، گردشگری، تسهیل صدور ویزا، بازگرداندن روابط بانکی به قبل از تحریم‌ های یک‌ جانبه و بین ‌المللی و گفت ‌و گو درباره برخی چالش ‌های مشترک در منطقه از جمله موضوعاتی بود که با وزیر خارجه ایران به بحث گذاشتیم.

 

وی ادامه داد: ما در دو منطقه مختلف از جهان قرار داریم و هر دو با افرا‌ط ‌گرایی و خشونت مواجه هستیم و خوشحالیم که برای مقابله با این موضوع نظراتی یکسان داریم.

 

وزیر امور خارجه بوسنی تاکید کرد: بوسنی و هرزگوین برای عضویت در اتحادیه اروپا تلاش می کند؛ ما در سطح راهبردی تلاش داریم عضوی از اتحادیه اروپا باشیم چرا که مردم ما لیاقت ورود به این سطح از روابط را دارند.

 

سرناداک بیان داشت: امیدواریم طرح‌هایی که در این رابطه به ویژه در خصوص آتش‌ بس مطرح می ‌شود موفقیت ‌آمیز باشد چرا که منطقه به آرامش نیاز دارد و بحران به طور مستقیم بر حل مسأله آوارگان و پناهندگان تأثیر دارد؛ البته بحران آوارگان در اروپا شامل حال ما نشده است اما ما به دقت این روند را دنبال می‌کنیم.

 

وی تاکید کرد: این اولین ‌باری است که به عنوان یک مقام دولتی به تهران سفر می‌کنم، ما بازسازی روابط جدید اقتصادی میان دو کشور را دنبال می‌کنیم و طی هفته‌ های آینده تمامی تحریم ‌های بین ‌المللی علیه ایران که در سال‌ های گذشته اعمال می شده است برداشته خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه بوسنی اظهار داشت: هیچ کشوری خواستار تغییر جهت مسیر آوارگان به سمت اروپا نیست و این موضوع به دقت در سطح اروپا مورد بحث است و ما تصمیم داریم در اروپا در سطح وزیران خارجه درباره بحران سوریه و آوارگان گفتگو کنیم و امیدواریم تصویر مشخصی از این مسئله به طور روشن به دست آید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار