به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، شهلا دیروز در مناظره دانشجویی انتخابات که در تالار اجتماعات دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، گفت: در حال حاضر کشور دچار رکود تورمی شده است و این بدترین امنیت اقتصادی کشور است.
وی ادامه داد: به هر حال چه درست و چه غلط روحانی تصمیم گرفت تا بحث خارج کردن کشور از تورم را در برنامه خود قرار دهد و مردمی را که هر روز نگران بالا رفتن قیمت کالاهای مصرفی خود بودند را با ثبات قیمت روبه رو سازد.
این فعال اصلاح طلب بیان داشت: متاسفانه شرایط کنونی اقتصادی کشور رکود تورمی را ایجاد کرده است و این یعنی شما هر کاری انجام بدهید که تورم کم شود رکود بالا میرود و رکود را بخواهید کاهش دهید در دام تورم اسیر میشوید.
باقر زاده در پاسخ به این سئوال که چرا برخی در کشور خائن و جاسوس برای دشمن شدهاند در حالی که در شکل گیری انقلاب اسلامی نقش داشتند؟ گفت: اگر این سئوال از دل سخنان من بیرون آمده باشد من این سخن را رد میکنم؛ اما بر اساس کارنامه عملی همه افرادی که در انقلاب حضور داشتند، مردم هر انقلابی را به پنج دسته میتوان تقسیم کرد.
این استاد دانشگاه بیان داشت: دسته اول انقلاب را ماوای انقلاب شناختهاند و تمامی اهداف انقلاب را دنبال میکنند و تبدیل شدن انقلاب به حکومت توحیدی را خواستار هستند؛ زیرا رفاه مردم و بهترین اقتصاد را در سایه حکومت اسلامی توحیدی میبینند.
باقر زاده تاکید کرد: دسته دوم دنبال بهبود وضعیت هستند و انقلاب میکنند تا وضعیت را بهتر کنند؛ اما اگر در سایه انقلاب صورت گرفته وضعیت بهتر نشد، این افراد دیالوگ و قرائت دیگری را دنبال میکنند.
وی تاکید کرد: دسته سوم به انقلاب و ماورای آن کاری ندارند، برای انقلاب حتی به زندان میروند و تلاش بسیار کرده و هزینه نیز میدهند؛ اما در مسیر انقلاب به دلیل بیهویت عمل کردن یک جایی از قطار انقلاب پیاده میشوند.
این استاد دانشگاه دسته چهارم را نظاره کنندگان انقلاب دانست و گفت: این دسته تا چند ماه قبل از انقلاب تنها نگاه میکنند که آیا انقلاب میشود؟ که تا انقلاب رخ داد، حاضر و آماده لقمه را گرفته و ادعاهای بسیاری نیز دارند.
باقرزاده جهت معرفی دسته پنجم به سخنرانی رئیس دولت اصلاحات در 16 آذر سال 76 در دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: در این سخنرانی هر کسی آمد و سخنرانی کرد از اهورایی بودن رئیس دولت اصلاحات و اهورایی شدن کشور و اهوراها حرف زد.
وی ادامه داد: اما در 16 آذر سال 83 همانها که در وصف رئیس دولت اصلاحات تعاریف و تمجیدهایشان سالن را پرکرده بود، به وی «محمد چاخان» گفتند و او را به نقد کشیدند؛ اما نماینده تشکل بسیج دانشجویی در پشت تریبون، وی را رئیس جمهور کشور و دارای احترام دانست و حمایت خود را از وی اعلام کرد.
این استاد دانشگاه متذکر شد: دسته پنجم همان پوچالهایی هستند که بادی به هر جهت میباشند و باد از هر طرفی بوزد اینان همان سو را انتخاب میکنند؛ اما دانشجویان ارزشی و بسیجی ثابت کردند که پوچال نیستند و بر اعتقاد اسلام استوار میباشند.
باقرزاده با تاکید بر این نکته که هر گاه دسته اول در انقلابی اکثریت باشد آن انقلاب پیروز بوده و خواهد ماند، تصریح کرد: به حول قوه الهی در کشور ما و انقلاب اسلامی ایران همیشه دسته اول دست بالا را داشته است و در انقلاب حضور خود را کاملا روشن نشان داده است و عامل پیروزی انقلاب اسلامی تکثر این دسته بوده و خواهد بود.
وی ادامه داد: اما برخی با وجود تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر باقی ماندنشان در نظام و حکومت؛ گویی اصرار دارند تا از قطار انقلاب پیاده شوند و نه پیاده که خود را به بیرون پرتاب کنند.
تلاش کنیم تا نمایندگانی که منافع ملی را بر منفعت شخصی خود ارجح میدانند روی کار بیایند
شهلا در ادامه در پاسخ به باقر زاده گفت: البته دسته ششمی نیز وجود دارند که در قبل از انقلاب مخالف انقلاب هستند و در دوران بعد از انقلاب داعیه دار انقلاب میشوند که تعداد این افراد نیز کم نیست.
وی ادامه داد: برگزاری این گونه برنامهها از سوی بسیج دانشجویی اتفاق مبارکی است و باید تلاش شود بر عکس فضایی که از دانشگاه انتشار داده میشود و فضای انتخاباتی در دانشگاه را راکد نشان میدهد کاری کنیم تا شور انتخاباتی دانشگاه را فرا بگیرد.
شهلا به شرایط ایران پس از برجام اشاره داشت و افزود: باید برای ایران پس از برجام با مشارکت بالای مردم در انتخابات امید و برنامه داشت و تلاش کرد تا نمایندگانی که منافع ملی را بر منفعت شخصی خود ارجح میدانند روی کار بیایند.
وی بحثهای صورت گرفته در این مناظره را در سایه ساختار درونی نظام دانست و بیان داشت: باید در فضای دانشگاهی تضارب آراء میان افکار مختلف صورت بگیرد و اجازه دهیم این افراد مانند این جلسه شبهات و اختلاف نظرات را در سایه احترام به یکدیگر بیان کنند.
تمام تلاش خود را انجام دهید تا نماینده انقلابی از این انتخابات بیرون بیاید
در ادامه و در بخش پایانی این مناظره باقرزاده گفت: من از کارآمدی چهار سال اول دولت قبل حمایت میکنم زیرا در این دولت بود که به وزرای جوان بها داده شد و کابینه دولت پیر نبود و فضای مدیریتی جدید را دولت تجربه کرد و با تلاش جهادی کار را جلو برد.
این استاد دانشگاه دسته ششم را علی رغم نظر شهلا ریزشها و رویشهای انقلاب دانست و افزود: رهبری اخیرا در سخنرانی خود فرمودند که این جوانان پایین از بسیاری از بالاییها بهتر میفهمند.
باقر زاده به آمار خبری اعلام شده از سوی مرکز پژوهشهای اسلام اشاره داشت و تصریح کرد: دولت یازدهم 697 هزار میلیارد ریال در سال 1394 از محل حاملهای انرژی سود داشته است که 360 هزار میلیارد ریال برای یارانهها صرف شده است؛ اما سئوال این جا است 360 هزار میلیارد ریال دیگر کجا رفته است؟.
وی ادامه داد: رئیس جمهور و معاونین وی مدام حرف از خروج از رکود و تورم و غیره میزنند و همین ماههای اخیر باز بر این موضوع تاکید داشتند؛ اما امروز رکود تورمی را عامل عقب رفت کشور و از مشکلات عمده معرفی کردند.
این استاد دانشگاه به اهدای 750 سکه طلا به مجموعه تیم مذاکره کننده هستهای اشاره کرد و گفت: مگر نه این که این پیروزی نتیجه مقاومت مردم بود و مگر نه این که دولت در تورم است؟ پس چرا این هزینه را برای تیم هستهای انجام داده است؟!.
باقر زاده در پایان گفت: آمریکا به فرموده رهبری معظم انقلاب برای انتخابات برنامه دارد، تمام تلاش خود را انجام دهید تا نماینده انقلابی از این انتخابات بیرون بیاید زیرا نتیجه هر چه باشد برای انقلاب اسلامی است.