کد خبر:۴۹۰۷۵۰
مطهری در دانشگاه تربیت مدرس:

ماجرای پیامی از مطهری به روحانی که به آن عمل نشد

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:زمانی که آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شد من به وی پیام دادم که یکی از وزرای دوره قبل را که موفق عمل کرد در کابینه خود نگه دار تا این کینه ورزی‌ها و تفرق و تشتت کاهش یابد اما متاسفانه چنین اقدامی صورت نگرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عصر امروز با حضور در مراسمی در دانشگاه تربیت مدرس ضمن تسلیت ایام فاطمیه در خصوص مسئله انتخابات گفت: به اعتقاد ما دموکراسی به معنی مطلق کلمه تقریبا قابل تحقق نیست البته ما معتقدیم جمهوری بودن نظام تا حدی آسیب دیده است.

 


وی ادامه داد: به این معنی که نقش مردم که در انتخابات ظهور و بروز می‌یابد به تدریج محدود گشته و این آسیب باید برطرف شود.

 


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در زمان تشکیل دور اول مجلس شورای اسلامی هنوز شورای نگهبان تاسیس نشده بود افزود: در این مجلس از طیف‌های مختلف حتی مجاهدین خلق حضور داشتند و مجلس دور اول از قوی‌ترین مجالس دوره انقلاب محسوب می‌شود.

 


مطهری با انتقاد از قانون نظارت استصوابی تصریح کرد: قبل از تصویب این قانون استعلامات چهارگانه ملاک تشخیص صلاحیت افراد بود اما بعدا اعلام شد صلاحیت کاندیدا باید برای ما احراز شود و چون اطلاعات شورای ۱۲ نفره قاعدتا نمی‌تواند کامل باشد تبعا عده زیادی در این راستا با عدم صلاحیت مواجه خواهند شد این آسیبی است که در کشور پیدا شده و به نحوی باید اصلاح شود.

 


وی با بیان اینکه نظارت استصوابی تفسیرهای مختلفی دارد افزود: برخی از اقسام آن ممکن است قابل قبول باشد مثلا در حدود تحقیقات محلی این مسئله، مسئله‌ای پذیرفته شده است اما اینکه بگوییم فردی به واسطه آنکه در سال ۸۸ با ستاد فلان کاندیدا همکاری داشته پس باید رد صلاحیت شود درست نیست و ما با این شکل از نظارت استصوابی موافق نیستیم.

 


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر گرایش سیاسی و انتقاد افراد ملاک رد صلاحیت باشد برای انتخاب مردم محدودیت ایجاد می‌کند افزود: به اعتقاد من این قانون نظارت استصوابی انتخابات باید اصلاح شود و خود شورای نگهبان نیز به این نتیجه رسیده که این قانون باید اصلاح شود و بنده معتقدم این قانون باید در مجلس نهم اصلاح شود چون نمایندگان این مجلس آن را به خوبی احساس کردند.

 


مطهری تصریح کرد: به ویژه بند یک و سه این قانون که وفاداری به اسلام و اصل ولایت فقیه و عمل به قانون اساسی را مورد نظر قرار می‌دهد و افرادی که به استناد به این بند رد صلاحیت می‌شوند به آبروی آن‌ها لطمه می‌خورد آیا این به این معنی است که آن فرد به اسلام یا ولایت فقیه معتقد نیست؟

 


وی از جمله معیارهای انتخاب فرد اصلح برای مجلس نهم را این طور بیان کرد که افرادی انتخاب شوند که گرفتار تعصبات گروهی و جناحی نباشند متاسفانه برخی اوقات یک دولت اصولگرا روی کار می‌آید و اصلاح طلبان چوب لای چرخ آن می‌گذارند و یا بالعکس این اتفاقات نشان دهنده آن است که کار برای خدا نیست و دچار هواهای نفسانی شده‌ایم در نتیجه در انتخاب‌های خود باید دقت کنیم تا کسانی انتخاب شوند که دلسوز نظام و انقلاب باشند.

 


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت موجود در فضای سیاسی کشور گفت: در شرایط فعلی همه به فکر تقسیم غنایم و پست‌ها هستند اصولگرا، اصلاح طلب را در حد کافر می‌بیند و اصلاح طلب، اصولگرا را عقب افتاده و متحجر می‌بیند. زمانی که آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شد من به وی پیام دادم که یکی از وزرای دوره قبل را که موفق عمل کرد در کابینه خود نگه داشت تا این کینه ورزی‌ها و تفرق و تشتت کاهش یابد اما متاسفانه چنین اقدامی صورت نگرفت.

 


مطهری با انتقاد از عملکرد رسانه‌های انگلیسی از جمله بی‌بی سی در حمایت از فرد یا گروه خاص گفت: اینکه بگوییم چون بی‌بی سی از گروهی حمایت کرده باید از آن گروه برائت جست نوعی فرصت طلبی سیاسی محسوب می‌شود که بخواهم رقیب را به این وسیله از میدان به در کنیم این نوع موضع گیری‌های رسانه‌های خارجی بنا بر این است که آن‌ها تصور می‌کنند اگر فلان طیف یا جناح در ایران روی کار بیاید روابط ایران و اروپا بهتر خواهد شد در حقیقت این تنها موضع گیری آن رسانه خاص است برائت جستن از آن گروه خاص در حقیقت نوعی توهین به مردم است‌‌ همان اشتباهی که متاسفانه در سال ۸۸ رخ داد و صرف حمایت رسانه‌های خارجی از برخی معترضین برچسب وابستگی به انگلیس به آن‌ها خورد و یک اعتراض ساده تبدیل به تعابیری از جمله انقلاب مخملی و براندازی نظام از آن شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۳
....مجلس
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار