کد خبر:۴۹۱۱۲۷
سلیمی به خبرگزاری دانشجو خبر داد

اعلام نیاز ۳۰ نفر در دانشگاه علامه برای جذب هیئت علمی

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: برای فراخوان جذب هیئت علمی حدود ۳۰ نفر اعلام نیاز داشتیم که البته این عدد از ۳۰ نیز کمتر خواهد بود ولی چون شرایطی که این دانشگاه برای جذب اساتید اعلام کرده شرایط خاصی است به میزانی که اعلام نیاز کردیم جذب هیئت علمی نخواهیم داشت.

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فراخوان جذب هیئت علمی این دانشگاه گفت: برای فراخوان جذب هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی حدود 30 نفر اعلام نیاز داشتیم که البته این عدد از 30 نیز کمتر خواهد بود ولی چون شرایطی که این دانشگاه برای جذب اساتید اعلام کرده شرایط خاصی است به میزانی که اعلام نیاز کردیم جذب هیئت علمی نخواهیم داشت.

 

وی افزود: دانشگاه علامه طباطبایی برای جذب اعضای هیئت علمی شرایط دشواری را به لحاظ علمی در نظر گرفته که معمولا در فراخوان جذب هیئت علمی به تعداد مورد نظر و مطلوب مان نمی رسیم.

 

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه تصریح کرد: مثلا در یک دوره حدود صد نفر اعلام ظرفیت کردیم ولی با مراحل گزینش اعضای هیئت علمی عملا 55 نفر بیشتر نتوانستند وارد دانشگاه شوند و به عنوان اعضای هیئت علمی در این دانشگاه مشغول به کار شوند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: سعی می کنیم استانداردهای والایی را برای وارد اعضای هیئت علمی در نظر بگیریم و بر این اساس اساتید را جذب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۸
کی میخواد بره قاطی مسیحیان امت پیامبر؟
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۴
مسیحیان امت پیامبر نفر میخوان؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار