تاکید روحانی و پوتین بر جلوگیری از تداوم تسلیح تروریست‌ها در سوریه
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۱۷۸
ابوطالبی با اشاره به تماس تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه مطرح کرد

تاکید روحانی و پوتین بر جلوگیری از تداوم تسلیح تروریست‌ها در سوریه

معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور با اشاره به مکالمه تلفنی رئیس‌جمهور روسیه با روحانی گفت: روحانی و پوتین در این گفتگوی تلفنی بر جلوگیری از تداوم تسلیح تروریست‌ها در سوریه تاکید کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به مکالمه تلفنی پوتین رئیس‌جمهور روسیه با روحانی، نوشت: بررسی آخرین وضعیت روند مذاکرات در مورد سوریه بررسی نواقص، نارسایی‌ها و ابهامات موجود در تفاهمات یکی از محورهای این گفتگو بود.

 

وی همچنین می‌افزاید: در این گفتگو دو طرف بر ضرورت کنترل کامل مرزهای سوریه برای جلوگیری از تداوم تسلیح تروریست‌ها و رساندن کمک‌های مالی و تسلیحاتی و لجستیکی به آنان تاکید کردند.

 

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور تصریح می‌کند: روسای جمهور روسیه و ایران بر ضرورت توقف کامل درگیری‌ها و برقراری آتش بس و آغاز کمک‌های بشر دوستانه ضرورت تداوم رایزنی‌ها و هماهنگی‌های تهران–مسکو برای مبارزه با تروریسم تاکید کردند.

پربازدیدترین آخرین اخبار