كشورهاي اروپايي بايد حماس را از انزواي سياسي خارج كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۱۱۸
يك عضو پارلمان فرانسه:

كشورهاي اروپايي بايد حماس را از انزواي سياسي خارج كنند

يك عضو پارلمان فرانسه با تاكيد بر جايگاه حماس در فلسطين، خواستار ارتباط كشورهاي اروپايي با اين جنبش و خارج كردن حماس از انزواي سياسي شد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از الجزيره، فيليپ ماريني، عضو مجلس سناي فرانسه و عضو حزب حاكم از انزواي ديپلماتيك كه كشورهاي عضو اتحاديه اروپا براي جنبش مقاومت اسلامي حماس ايجاد كرده‌اند، انتقاد كرد.

وي در عين حال گفت: واقعيت سياسي موجود، برخورد با اين جنبش بزرگ فلسطيني به هر طريق ممكن را ضروري مي كند.

اين عضو پارلمان فرانسه در گزارشي پيرامون افق‌هاي سياست خارجه در خاورميانه كه بنا به درخواست نيكولاساركوزي، رئيس جمهور فرانسه تهيه كرده بود، گفت: نمي توان براي حماس چارچوب مشخصي را تعيين كرد؛ چرا كه امكان ندارد اين جنبش تا ابد منزوي بماند.

ماريني در گفت و گو با الجزيره تصريح كرد: خواستار اقدامات و تماس‌هاي رسمي فوري بين پاريس و حماس نيست، اما ضرورت ايفاي نقش بيشتري از سوي فرانسه براي صلح در خاورميانه را ضروري مي داند.

وي گفت: از اين جهت معتقدم حماس هم اكنون حاكم نوار غزه است و ارتباط با آن براي هر كس كه بخواهد در زمينه صلح در فلسطين موفق باشد، ضروري است؛ چرا كه به طور جدي شرط از سرگيري گفت و گوهاي صلح فلسطين مذاكره با حماس است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار