به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، جلسه پرسش و پاسخ با حضور پنج کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی؛ شهرام طهماسبی پور، خدابنده قنبری، سعید لطفی، یاسر منصوری و مهدی ولی زاده به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام در این مرکز آموزش عالی برگزار شد.
مرز مهران قابلیت تبدیل به یک کریدور مطرح در خاورمیانه را داراست
یاسر منصوری، کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در خصوص توجه به ایجاد شرکت های دانش بنیان گفت: شرکت های دانش بنیان هم ارزان قیمت هستند و هم بهترین نتیجه را به دنبال خواهند داشت.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بالقوه مرز مهران، بیان کرد: صادارات در این مرز باید توسط خود مردم این استان و با ایجاد شهرک های صنعتی متناسب با ظرفیت های درون استان انجام شود. اگر دولت بودجه لازم برای این کار اختصاص ندهد می توان از طریق فاینانس وارد شد و در صورت نبود فاینانس نیز می توان مردم را سهام دار اصلی این کار قرار داد.
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم رفع موانع رشد و پیشرفت منطقه مرزی مهران افزود: منطقه مهران را باید به محلی برای بستر رشد تبدیل کرد، یکی از موانع اصلی در این راه «مالیات» است که اگر یک دستورالعمل بخشنامه ای هم به آن افزوده شود، کار سخت تر خواهد شد که نمونه آن را در بازارچه مرزی مهران شاهد هستیم.
منصوری ادامه داد: با وجود اینکه سالانه ۵۰۰ هزار تا دو و نیم میلیون نفر از این مرز عبور می کنند اما کماکان این منطقه قافد یک گردشگری مناسب است، این فرصت برای پمپاژ پول به درون استان و تبدیل مهران به یک کریدور مطرح در خاورمیانه مناسبی است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه والای مجلس خبرگان رهبری در تعیین سکان دار نظام اسلامی خاطر نشان کرد: مجلس خبرگان رهبری جایی است که امام زمان(ع) مرید دهنده همه بشریت است و فردی که به عضویت این مجلس در می آید لازم است مجتهد و دارای التزامات دینی، علمی و عملی باشد.
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مورد اظهارات اخیر بی بی سی افزود: اگر امروز چراغ هدایتی هست نشأت گرفته از فرامین و برکات الهی اسلام و قرآن است که سکان دار آن مقام معظم رهبری می باشد، اعتقادات و فرهنگ ما با رسانه های نظیر بی بی سی هیچ وقت همخوانی ندارد.
کاندیداها اعلام کنند چه داریم و از کجا آورده ایم؟
مهدی ولی زاده، دیگر کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان داشت: استان ایلام، استانی غنی ولی با این وجود فاقد هرگونه راه خوب و آزادراه است، علاج این درد و راه حل پیشرفت سریع استان، احیا ستاد بازسازی مناطق جنگی ( که با خیانت یکی از هم استانی ها انحلال پیدا کرده است) و ستاد اربعین می باشد.
وی در ادامه از سایر کاندیداها خواست به پویش شفافیت بپیوندند و در این باره گفت: کاندیداهای محترم اعلام کنند چه داریم و از کجا آورده ایم؟
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساختن سد را به زیان منابع آبی کشور دانست و تصریح کرد: در شرایط کنونی، برای مدیریت منابع آبی کشور به دو راهکار که آبخیزداری و ایجاد سدهای زیرزمینی است می توان متمسک شد؛ البته با تدبیر مقام معظم رهبری( مد ظل العالی) سامانه گرمسیری نیز در حال احداث می باشد که میزان پیشرفت فیزیکی آن حدود ۵۰ درصد اعلام شده است.
ولی زاده در خصوص اظهارات اخیر بی بی سی اظهار داشت: ما اساسا شبکه ای به نام «بی بی سی» نداریم بلکه یک بنگاه سخن پراکنی است.،امام راحل (ره) فرمودند: اگر زمانی آمریکا و انگلیس از ما تعریف کردند بدانیم که مشکلی در کارمان وجود دارد که آن ها بر روی ما سرمایه گذاری کرده اند. یقین بدانید اگر بی بی سی کسی را بایکوت کرد معلوم می شود که اتفاقا باید به وی رای داد چرا که این گونه افراد کسانی هستند که در برابر نفوذ ایادی آمریکا و اسرائیل خواهند ایستاد.
وی تصریح کرد: نباید اجازه دهیم که مجلس خبرگان به دست کسانی بیفتد که - به قول خودشان – به دنبال تعیین رهبر آینده هستند و من اعلام می کنم که ان شاء الله زبانتان لال باد.
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: من همواره به انقلابی بودن و اصولگرایی افتخار کرده و خواهم کرد، برخلاف اصلاحات، هیچ یک از دوستان اصولگرا تاکنون در بنگاه سخن پراکنی بی بی سی قدم نگذاشته و مطلب نمی نویسند.
مهدی زاده با انتقاد از برخی دیدگاه های حاکم در استان که باعث می شود مدیران برای ابقا در جایگاه هایشان به هر طرح و برنامه ای تن دهند، گفت: چرا ستاد بازسازی مناطق جنگی منحل شد؟ ۲۶ سال از کشور عقب هستیم، زخم حملات بعث عراق هنوز بر در و پیگر این شهر بیداد می کند، اینک مرزهای ایلام به سوی کربلا باز شدهاند می توان از محل ستاد بازسازی برای بهبود شرایط پذیرش زوار استفاده کرد.