کد خبر:۴۹۲۱۹۹
۱۲و۱۳اسفند؛

دومین دوره سفیران وحدت بسیج دانشجویی برگزار می‌شود

دومین دوره سفیران وحدت با هدف ارائه راهکار به گروههای جهادی برای فعالیت در مناطق تلفیقی شیعه و سنی توسط هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی بسیج دانشجویی با همکاری موسسه ملت ابراهیم و معاونت فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین دوره سفیران وحدت با هدف ارائه راهکار به گروههای جهادی برای فعالیت در مناطق تلفیقی شیعه و سنی توسط هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی بسیج دانشجویی با همکاری موسسه ملت ابراهیم و معاونت فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار می شود.

 

گستردگی فعالیت و عمق اثرگذاری گروههای جهادی در مناطق مختلف کشور، ظرفیت تبدیل این گروهها به سفیرانی جهت ایجاد تغییرات اجتماعی و فرهنگی در مناطق محروم را ایجاد نموده است. با توجه به ضرورت ایجاد وحدت در بین مسلمین جهت ایستادگی در برابر خدعه‌های استکبار و نقش تعیین کننده گروه‌های مردمی در ایجاد وحدت، در دوره "سفیران وحدت" تصمیم بر آن است زمینه آشنایی گروههای جهادی با این مباحث فراهم شده و راهکارهای اساسی و کاربردی فعالیت گروههای جهادی در این مناطق ارائه شود.

 

پس از برگزاری اولین دوره سفیران وحدت در اردیبشهت 94، که علی رغم محدودیت ظرفیت و متمرکز بودن، مورد استقبال فعالین جهادی قرارگرفت، درخواست‌های مکرر برای برگزاری دوره تکمیلی جهت تعمیق مطالب و ارائه راهکارهای عملیاتی، موجب شد هسته توانمندسازی حرکتهای جهادی درصدد برگزاری دومین دوره آموزشی سفیران وحدت در 12 و 13 اسفندماه برآید.

 

سرفصل‌های اصلی دوره به شرح ذیل می باشد: جریان شناسی اهل سنت ایران، مبانی تکفیر و آسیب شناسی جریان های تکفیری ،جریان شناسی جهان اسلام، فعالیت های وهابیت و راههای مقابله با آن، شیوه تعامل با اهل سنت می باشد.

 

همچنین زمان و مکان برگزاری  ایندوره 12-13 اسفند  در مجتمع 13 آبان لانه جاسوسی سابق امریکا برپا خواهد شد.

 

 

لازم به ذکر است اساتید دوره حجت الاسلام و المسلمین مصلحی (وزیر اسبق اطلاعات)، حجت الاسلام و المسلمین اسحاقی فر، حجت الاسلام و المسلمین صفری و حجت الاسلام و المسلمین علی بخشی هستند که به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار