به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکان در نشست علنی امروز (دوشنبه 10 اسفند) مجلس شورای اسلامی با یادآوری برگزاری انتخابات مجلس در روز 7 اسفندماه سال جاری، افزود: متاسفم از اینکه برخی از برادرانمان نتوانستند در انتخابات شرکت کنند و این روندی که در مورد تایید صلاحیتها بود ذهنمان را درگیر کرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: ما در این جریانات اجازه ندادیم برخی افراد در انتخابات حضور پیدا کنند از سویی دیگر در قانون نیز روند طوری طراحی شده که بر اساس آن این افراد نمیتوانستند از حق خود دفاع کنند و فقط می توانستند در قالب نامهای اعتراض کنند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، تصریح کرد: زمانی که خودم را جای هریک از آنها میگذارم احساس میکنم این رویه منصفانه نیست که افراد را محکوم کنند اما به تو جوابی ندهند که به راستی به چه گناهی محکوم شدی و از این رقابت باز ماندی و این امکان نیز در شورای نگهبان نیز وجود ندارد که بتواند صلاحیت 8 هزار نفر را بررسی کند و این اتفاق از نظر اعتقادی برای انسان جای سوال است.
وی یادآور شد: چرا باید یک عده آدم بدون اینکه بتوانند حرف خود را بزنند نتوانند وارد میدان رقابت شوند، در هیچ محکمهای محاکمه نشدند و در هیچ کجا حکمی برای آنها صادر نشده است اما محکوم شدند.
پزشکیان با یادآوری اصل 15 قانون اساسی تاکید کرد: قانون اساسی به همه قومیت ها و ملت ها اجازه داده است که به زبان خود حرف بزنند و در مدرسه برای آنها امکاناتی در نظر بگیرند، اما 38 سال است که نمی توانیم درمدارس به زبان خودمان حرف بزنیم و بنویسیم؛ زبان فارسی زبان اصلی مااست اما باید کسی که ترک یا کرد است بتواند درمدرسه به زبان خود حرف بزند و بنویسد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس نهم، ادامه داد: این قانون است و نمی توان در این زمینه سلیقه ای رفتار کرد مردم از ما قانون را می خواهند و خواستار حق خود هستند؛ خداوند من را ترک آفریده و بنده خدا را شاکرم، هیچ زبانی و قومیتی نمی تواند خود را از من برتر بداند همانگونه که من خود را از کسی برتر نمی دانم، نزد خداوند تقوا برتر است و لذا کسی حق ندارد زبان و فرهنگ ما را مسخره کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودهاند در دانشگاه باید کرسی آزاداندیشی گذاشته شود، گفت: نمی توان در کرسی آزاداندیشی نام رئیس جمهور گذشته را برزبان آورد یا اسم نخست وزیر را عنوان کرد و بعد ادعا کنیم که کرسی آزاد اندیشی برگزار کردیم و بعد از آنکه اسم آنها را ذکر کردیم برای فرد پرونده تشکیل دهند.
وی یادآور شد: من باید بتوانم آنچه که در دلم است را بگویم و کسی که می فهمد و می تواند این عقدهها و گرهها را باز کنند نه اینکه بر این عقده ها، گره ای اضافه کند؛ زمانی که اجازه پخش تصویر رئیس جمهور در رسانه داده نمی شود مردم می گویند این ها تاریخ را هم این گونه برای ما نوشته اند و این قابل قبول نیست، کرسی دانشگاه باید بر اساس آزاداندیشی باشد و مردم بتوانند در آن به راحتی سخن بگویند و اندیشمندان نیز آگاهانه از آن نقد کنند.
پزشکیان افزود: مکانیسم پرداخت در کشور ظالمانه است و نمی توان یک کارمند یک میلیون حقوق گیرد یا یک بازنشسته 700 هزار تومان، اما از سویی دیگر عده ای حقوق های 50 تا 200 میلیون تومانی داشته باشند این ظالمانه است و مجلس باید آن را رفع کند و اگر در رفع آن تلاشی صورت نگیرد در حق مردم ظلم کرده ایم.