نادر صاکی، معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، درباره هفتمین کنگره تصویربرداری بیماریهای زنان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان داشت: مقوله جمعیت و نرخ باروری از مقوله های مهمی در کشور است که یکی از راهکارهای افزایش جمعیت، سلامت مادران و جنین است.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم ضریب رشد جمعیت کشور را ثابت و یا افزایش دهیم، باید بتوانیم سلامت جنین های که متولد می شوند را افزایش دهیم.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: هدف اصلی که دانشگاه علوم پزشکی اهواز از برگزاری هفتمین کنگره تصویربرداری بیماریهای زنان دنبال می کند، ارتقای سلامت مادران و نوزدان متولد شده در خوزستان است که این کنگره به ابتکار دانشگاه سالانه برگزار می شود.
وی عنوان کرد: در این کنگره تصویر برداری، تازه های علم تصویربرداری بیماری زنان به نمایش گذاشته می شود و صاحب نطرات تجارب و پیشنهادات خود را تبادل و ارائه می دهند.
صاکی گفت: افزایش شاخص باروری یکی از اولویت های دانشگاه علوم پزشکی اهواز است و طبق سند ابلاغیه مقام معظم رهبری در حوزه رشد جمعیت و همچنین براساس محورهای سند توسعه دانشگاه، بارداری سالم محور تلاش های دانشگاه دراین بخش است.
وی بیان داشت: برای هفتمین سال پیاپی کنگره تصویر برداری زنان با حضور متخصصان و پژوهشگران در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود که این کنگره فرصت مناسبی برای ارتقا دانش تصویر برداری در خوزستان است.
معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درباره سطح علمی کنگره بیان کرد: در این کنگره اساتید، پژوهشگران و متخصصین دانشگاهی و بخش خصوصی داخلی و خارجی حضور پیدا می کنند و این باعث افزایش سطح علمی کنگره شده است.
وی در خصوص وضعیت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و بیمارستان های تابعه در حوزه تصویر برداری زنان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اهواز و بیمارستان های تابعه از شرایط مطلوبی در این حوزه برخوردار هستند و بیمارستان های تابعه با جدیدترین متدها و تجهیزات و به طور متوسط در کمتر یک هفته خدمات تصویربرداری و MRI به بیماران ارائه می دهند.
صاکی درباره خدمات ارائه شده در دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: از جمله خدمات برتری که در بیمارستان های دانشگاه علاوه بر سونوگرافی های معمولب ارائه می شود، اندو سونوگرافی است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: این کنگره یکی از فرصت های مناسب در منطقه است و با توجه به قابلیت های که دانشگاه در این بخش دارد و دانشگاه دنبال آن است که بتواند این کنگره را به شکل منطقه ای و در سطح خاورمیانه برگزار کند.
نائب دبیر هفتمین کنگره تصویربرداری بیماریهای زنان افزود: در حاشیه این کنگره، علاوه بر انتقال تجارب و آشنایی با جدیدترین تجهیزات تصویر برداری روز ، دنبال عقد قراردادهای پژوهشی در زمینه توسعه تصویربرداری بیماری های زنان درخوزستان هستیم.
وی گفت: در این کنگره کارگاه های آموزشی با حضور اساتید برتر کشوری برای ارتقای دانش، توانمندی اساتید و دانشجویان تدارک دیده شده است.
لازم به ذکر است، هفتمین کنگره تصویربرداری بیماریهای زنان از امروز 12 اسفند ماه به مدت دو روز در شش محور در سالن شهدای دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود.