به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، زهرا بزرگ زاده، رئیس بیمارستان آیت الله طالقانی اهواز از راه اندازی مرکز توسعه تحقیقات بالینی سوختگی دراستان خبر داد و گفت: سابقه فعالیت بیمارستان به بیش از پنجاه سال قبل برمی گردد که از سال 1358 به بیمارستان آیت الله طالقانی نام گذاری و از حدود پنج سال قبل بخش جراحی پلاستیک و ترمیمی در این بیمارستان راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه بیمارستان طالقانی یک بیمارستان تخصصی سوختگی است، افزود: عمل های جراحی سوختگی، ترمیمی و زیبایی در بیمارستان توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور و جراحان فوق تخصصی پلاستیک و ترمیمی صورت می گیرد و با یک نگاه گذرا به این تاریخچه مشخص می گردد که گنجینه ای از اطلاعات درمانی بیماران سوختگی در این بیمارستان مهیا است.
علی اکبر عطایی، عضو هیات علمی شاغل در این بیمارستان نیز در این خصوص گفت: با پیگیری های بعمل آمده با تاسیس واحد توسعه تحقیقات سوختگی شرایطی فراهم گردید تا بتوانیم اطلاعات و روندهای درمانی ارائه شده در بیمارستان را به صورت مدون و منظم ثبت و ارائه کنیم.
وی ادامه داد: با راه اندازی و اجرایی شدن این مرکز و با ارائه مقالات علمی تحقیقاتی در مجامع علمی توانستیم بیمارستان را معتبرتر ساخته و تجربیات خود را به سایر بیمارستان ها و دانشگاههای کشور منتقل کنیم.
عطایی بیان داشت: در این طرح جدید بیش از 50 پژوهشگر از متخصصین رشته های مختلف و جراحان پلاستیک فوق تخصص فعالیت داشته و در راه اهداف عالی نظام سلامت کشور گام برمی دارند.
بزرگ زاده در پایان خاطرنشان کرد: با حمایت های رئیس دانشگاه و همراهی و هم اندیشی سایر معاونین خوشبختانه توانستیم این پروژه مهم استانی را به ثمر نشانده و موجب افزایش حیات باکیفیت و تکریم بیماران شویم.