کد خبر:۴۹۳۳۱۷
منصور هادی: عربستان با پیوستن یمن به شورای همکاری خلیج فارس موافقت کرده است
پادشاه عربستان با ارائه شروطی با پیوستن یمن به شورای همکاری خلیج فارس موافقت کرد.
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، "عبد ربه منصور هادی،" رئیس جمهور مستعفی یمن اعلام کرد: "ملک سلمان بن عبدالعزیز،" پادشاه عربستان با پیوستن یمن به شورای همکاری خلیج فارس موافقت کرده است اما به این شرط که انصارالله و علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین یمن جزو نمایندگان یمن در این شورا نباشند.
منصور هادی همچنین از امکان تبدیل یمن به یک کشور فدرال شامل سه تا پنج اقلیم صحبت کرد و گفت: بدون وجود یک دولت فدرال نمی توانیم به بازسازی یمن بپردازیم.
عربستان از مدت ها پیش با هدف حمایت از دولت مستعفی یمن حملات متجاوزانه ای را علیه انصارالله و ارتش یمن آغاز کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.