کد خبر:۴۹۳۹۵۴
دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

نخبگان علمی شاهد کم‌لطفی مسئولان طی سال‌های اخیر بوده‌اند

دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه نخبگان علمی شاهد کم‌لطفی مسئولان طی سال‌های اخیر بوده‌اند، گفت: شنیدن اخبار ناخوشایند برجام، این تفکر را در قشر جوان القا می‌کند که حتی اگر کاری به بزرگی غنی‌سازی انجام دهد، سرنوشتش اخراج و بیکاری خواهد بود.

زینب خاموشی، دانشجوی نمونه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، در خصوص وضعیت علمی کشور گفت: بر اساس اعلام پایگاه‌های استنادی جهانی، پایگاه‌های رنکینگ Scimago و داده‌های Scopus، تعداد مستندات ایران در سال ۲۰۰۵ میلادی ۷۵۰۶ و این تعداد در سال ۲۰۱۲، ۴۰۲۳۶ گزارش شده است؛ یعنی رشد علمی ایران در سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱ در جهان خیره‌کننده تلقی شده است و بعد از آن شاهد توقف یا کاهش رشد علمی بوده‌ایم. 

 

وی با در خصوص وضعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، علوم پزشکی کاشان با تعداد 784 مقاله و 2498 تعداد استنادات، دارای رتبه ۲۱ در H-index است. این شاخص علاوه بر اندازه‌گیری تولیدات علمی، میزان تأثیر علمی افراد را نیز مشخص می‌کند و یکی از موفقیت‌های این دانشگاه، نمایه شدن دو مجله انگلیسی‌زبان در نمایه ISI است.

 

دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه نخبگان علمی شاهد کم‌لطفی مسئولان طی سال های اخیر بوده‌اند، افزود: شنیدن اخبار ناخوشایند برجام، این تفکر را در قشر جوان القا می‌کند که «حتی اگر کاری به بزرگی غنی‌سازی انجام دهد سرنوشتش اخراج و بیکاری خواهد بود»؛ این تفکرات و از طرفی زمینه‌سازی بیشتر مهاجرت در دوره‌ پسابرجام جوانان را به مهاجرت ترغیب می‌کند.

 

خاموشی با استناد به یکی از کتاب های تاریخ علوم بیان داشت: بر اساس نوشته این کتاب، دانشگاه‌های اسلامی بالاتر از چهار عمل اصلی را به دانشجویان می آموزند و شاید کشورهای دیگر امکانات رفاهی بیشتری برای تحصیل داشته باشند، اما در آنجا خبری از فرهنگ و سبک زندگی اسلامی نیست و دانشجویان نباید فریب این امکانات را بخورند و از طرفی ماندن در کشور و تلاش برای حل مشکلات و منشأ اثر بودن برای مردم نیز دارای افتخار و شرف است.

 

وی در بخش دیگر صحبت های خود با تاکید بر اینکه دانشگاه باید مرکز سیاست باشد، افزود: دانشجو باید مسائل کشور را بفهمد و در مورد آن فکر کند. اگر ابهامی داشت از مسئولان بپرسد تا به یک تحلیل درست برسد. در اصل، دانشجو باید سیاسی باشد اما سیاست زده نشود.

 

دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه دانشجو نباید وارد سیاسی بازی‌هایی که در خارج دانشگاه وجود دارد شود، تصریح کرد: از طرفی بعضاً گروه‌های سیاسی هستند که می‌خواهند از گروه‌های دانشجویی به‌عنوان یک ابزار سیاسی به‌منظور نیل به مقاصد خود از آنان بهره ببرد و دانشجویان باید آگاه باشد که درگیر چنین گروه‌هایی نشود. حضور در اين حزب‌ها می‌تواند مخرب باشد، چراکه اغلب باعث تشويش شده و در موقعیت‌های خاص و حساس مثل انتخابات تأثیر منفي زيادي دارند.

 

خاموشی مهم ترین درخواست خود را از مسئولان، ایجاد هسته‌های علمی در دانشگاه‌ها با محوریت اساتید پایبند به ارزش‌های انقلاب، برنامه‌ریزی دقیق جهت زمینه‌سازی برای ظهور و بروز استعدادهای جوانان، ایجاد زمینه کار و مفید بودن برای جوانان تحصیل‌کرده، حمایت از دانشجو چه در زمینه های پژوهشی و چه در زمینه‌های فرهنگی عنوان کرد.

 

وی در پایان دوران دانشجویی را یک فرصت طلایی غیرقابل‌بازگشت دانست و خاطر نشان کرد: در این دوره تمام ابزار لازم از جمله نعمت جوانی، شور و نشاط، ابتکار و نوآوری برایشان مهیاست؛ که اگر با کمی تلاش و پشتکار همراه شود قطعاً نتایج خوبی را به دنبال خواهد داشت و نکته حائز اهمیت حفظ اخلاص خود در تمامی این مراحل است.

 

لازم به ذکر است، زینب خاموشی، دانشجوی نخبه دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رشته مهندسی بهداشت محیط است که به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاهی در سال ۱۳۹۳ انتخاب شده و در جشنواره های راه روشن مقاومت، جشنواره شهیدانه، جشنواره قرآن و عترت و جشنواره دانشجویان ممتاز،مبتکر و نوآور بسیجی شهرستان کاشان موفق به کسب عناوین برگزیده شده است.

 

وی از دانشجویان فعال فرهنگی و اعضای فعال بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که تصویب طرح پژوهشی با عنوان «بررسی راندمان حذف نیترات از پساب سنتتیک توسط فرآیند الکتروفنتون» در معاونت پژوهشی و دبیر کانون علمی مهندسی بهداشت محیط به مدت یک سال از فعالیت های علمی وی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار