کد خبر:۴۹۴۳۲۹
رستمی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

۲۴۰ نفر از دانشجویان دانشگاه زنجان به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان گفت: امسال ۲۴۰ نفر از دانشگاه زنجان به مناطق عملیاتی در جنوب کشور اعزام خواهند شد.

علی رستمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در زنجان، با اشاره به استقبال دانشجویان دانشگاه زنجان از اردوی راهیان نور بیان داشت: خوشبختانه امسال نیز همانند سال‌های گذشته دانشجویان دانشگاه زنجان نسبت به حضور در اردوهای راهیان نور علاقه نشان دادند.

 

وی افزود: حضور در مناطق عملیاتی و مشاهده رشادت ها و دلاوری های رزمندگان درهشت سال دفاع مقدس، جزو الزامات نسل جوان است و این بازدیدها می تواند به ساخت جامعه ای متناسب با هویت شهادت طلبی و آرمان های انقلاب اسلامی کمک کند.

 

رستمی خاطرنشان کرد:‌ حال و هوای روزهای دفاع مقدس برای نسل امروز که نتوانسته نظاره گر مردانگی قهرمانان جبهه ها باشد، در چنین اردوهایی می تواند تداعی شود و امیدواریم تا این گونه برنامه ها و اردوهای ارزشی بتواند در آگاه سازی نسل جوان موثر باشد.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان با اشاره به تعداد دانشجویان اعزامی از دانشگاه زنجان تصریح کرد: امسال 240 نفر از دانشگاه زنجان به مناطق عملیاتی در جنوب کشور اعزام خواهند شد.

 

رستمی گفت: اعزام خواهران روز 18 اسفند ماه خواهد بود و برادران نیز روز 19 اسفند اعزام خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار