آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۱۳۷

آغاز ثبت نام دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت

این جشنواره در شش بخش شفاهی، کتبی، ادبی، فناوری، هنری و پژوهشی،مجموعا در ۳۶ رشته ویژه دانشجویان و در دو بخش کتبی، پژوهشی مجموعا ۷ رشته ویژه کارکنان و مدرسین برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهرامی نسب معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه  با اعلام این خبر گفت: جشنواره قرآن و عترت با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با مشارکت واحدهای استانی برگزار خواهد شد.

 

 

 وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با قرآن و سیره اهل بیت علیهم‌السلام، توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی بین دانشگاهیان، شناسایی و معرفی نخبگان این حوزه به جامعه قرآنی کشور، تولید آثار هنری با محتوای دینی و قرآنی، هدایت دانشگاهیان به انجام فعالیت‌های علمی در زمینه قرآن و عترت عنوان کرد.

 

 

بهرامی نسب  افزود: این جشنواره در شش بخش شفاهی، کتبی، ادبی، فناوری، هنری و پژوهشی،مجموعا در 36 رشته ویژه دانشجویان و در دو بخش کتبی، پژوهشی مجموعا 7 رشته ویژه کارکنان و مدرسین برگزار خواهد شد.

 

 

شایان ذکر است ثبت‌نام اینترنتی از علاقه‌مندان به شرکت در مسابقات جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تا تاریخ 10/02/95 در سامانه http://info.ghoran.uast.ac.ir  انجام خواهد پذیرفت و مهلت ارسال آثار نیز تا پایان اردیبهشت‌­ماه 95 می‌باشد.

 

 

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ارسال آثار خود با دبیرخانه جشنواره با شماره های 82772220 -82772211-021 تماس حاصل نموده و یا به سایت اطلاع‌رسانی جشنواره به نشانی quran.uast.ac.ir  مراجعه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار