آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۵۱۹
رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان:

دانشگاهیان دانشگاه صنعتی بهبهان از مناطق عملیاتی جنوب بازدید کردند

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت: دانشگاهیان برادر و خواهر دانشگاه صنعتی بهبهان در دو کاروان فرهنگی ازمناطق عملیاتی اروندرود و هویزه بازدید کردند.

سید منصور سید نژاد رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بهبهان، اظهار داشت: دانشگاهیان دانشگاه صنعتی بهبهان همزمان با همه دانشگاهیان کشور برای تجدید عهد با آرمان های شهدا در قالب کاروان های راهیان نور از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس کشور بازدید کردند.

 

وی افزود: حدود 200 نفر از دانشگاهیان دانشگاه صنعتی بهبهان در دو کاروان مجزای برادران و خواهران به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

 

سید نژاد گفت: این اردوی دو روزه راهیان نور روزهای 13 و 14 اسفند ها برگزار شود که کاروان برادران با حضور در معراج شهدای اهواز به سمت طلاییه و هویزه حرکت کردند و از یادمان شهید علم الهدی و اصحاب با وفایش تجدید عهد کردند.

 

وی بیان کرد: کاروان خواهران نیز در این سفر معنوی ابتدا در مناطق عملیاتی اروند حاضر شدند و سپس با حضور در یادمان شهدای شلمچه با شهدای هشت سال جنگ تحمیلی تجدید میثاق کردند.

 

رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان گفت: دانشگاه بهبهان از این گونه حرکت های مذهبی و فرهنگی با تمام توان حمایت می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار