سید منصور سید نژاد، رئیس دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، بیان داشت: اعضای هیات علمی سرمایه مهم و اصلی دانشگاه هستند و یکایک اعضای هیات رئیسه دانشگاه شبانه روز تلاش می کنند تا مشکلات دانشگاه را حل کنند.
وی افزود: از روزی که مسئولیت را در دانشگاه صنعتی خاتم الانبیای بهبهان قبول کردم از همان روز اول با مجموعه مدیریت دانشگاه عهد بستیم که بتوانیم دانشگاه را از بنبست خارج و مشکلات استخدامی اساتید را حل کرده و بیشتر انرژی خود را صرف این مسایل کردیم.
سیدنژاد بیان کرد: شبانه روز در دانشگاه صنعتی بهبهان حضور داریم و دانشگاه را در چند بخش هیات علمی، رفاه دانشجو و توسعه بسترهای آموزشی و پژوهشی پیش می بریم.
وی گفت: دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان یک سرمایه ملی است که باید محور توسعه مردم و منطقه بهبهان باشد و برای این کار از همه ظرفیت ها و اساتید و گروهها برای توسعه دانشگاه استفاده می کنیم و برای این منظور تعارفی با کسی نداریم.
رئیس دانشگاه صنعتی بهبهان اضافه کرد: در سال های پیشین برخی از اساتید محترم بدون دریافت ردیف استخدامی جذب دانشگاه شده بودند که ما از روز اول کاری خود را متعهد می دانستیم که این مسائل را حل کنیم و برای همین منظور بیش از چندین بار با شخص وزیر علوم و معاونان وی مکاتبه انجام دادیم و همچنین برای حل این موضوع دبیرخانه جذب هیات علمی در دانشگاه راه اندازی کردیم تا حق کسی تضییع نشود.
وی ادامه داد: در ماه های اخیر هم با وجود بدهی های سنگین دانشگاه و نداشتن بودجه کافی حقوق اساتیدی که ردیف استخدامی نداشتند از 5درصد سهم رئیس دانشگاه پرداخت شده است.
سیدنژاد افزود: در مکاتباتی که با وزارت علوم داشتیم قرار شد همه اساتیدی که جذب دانشگاه شدند حفظ شوند و قرار نیست کسی در دانشگاه صنعتی بهبهان به دلیل نداشتن ردیف بودجه و یا ردیف استخدامی اخراج شود و طبق آنچه وزارت علوم ابلاغ کرده است مقرر شده با این اساتید قرارداد پژوهشی عقد شود.
وی ادامه داد: با کمال میل آماده استقبال از نظرات و پیشنهادات اساتید هستیم و هر شخصی نظر سازنده ای برای حل این مشکل دارد ارائه دهد و ما آماده شنیدن این نظرات را داریم.
رئیس دانشگاه صنعتی بهبهان گفت: مجموعه مدیریت دانشگاه تابع محض قانون است و قانون هر تصمیمی بگیرد ما حتما اجرا می کنیم و الان هم با وزارت علوم در حال پیگیری هستم که بتوانیم مشکل استخدامی اساتید را حل کنیم؛ چرا که طبق ردیف استخدامی دانشگاه حدود 50 نفر حق جذب دارد که در سال های پیش بدون رعایت این قانون حدود 100 نفر هیئت علمی جذب شده است که امیدواریم از همه این ظرفیت علمی در توسعه بهبهان بهره بگیریم.
پس من سوالی دارم چرا اساتید باسابقه دانشگاه تبدیل وضعیت نمی شوند؟ چرا اساتید قدیمی دارای حقوق نمی توانند تبدیل وضعیت شوند؟ چرا همه اساتید قدیمی با فوق لیسانس استخدام شدند و بعد بتوانند دکتری بگیرند تا به راحتی تبدیل وضعیت شوند.
چرا اساتید قدیمی رزومه علمی خودشان را در سایت دانشگاه بارگزاری نمی کنند؟
وای به روزی که بگندد نمک
متاسفانه بسیاری از مطالب گفته شده توسط دکتر سیدنژاد خلاف واقعیت است که اگه بخوایم خوش بینانه بهش نگاه کنیم میگیم بدلیل عدم تسلط و عدم حضور ایشان در دانشگاه است
1.حقوق این اساتید از 5درصد پرداخت نشده بلکه از بند (و) یا خزانه پرداخت شده است
2.گفته اند حضور شبانه روزی در دانشگاه که متاسفانه ایشون هفته ای یک یا دو روز بیشتر در دانشگاه حضور ندارند
و ...
امید است که این عزیزان دست از فرافکنی. بردارند و واقعا بفکر رفع مشکلات باشند