مصطفی پاک مهر مشاور جوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، اظهار داشت: هدف از انتصاب مشاور جوان و به دنبال آن تشکیل شورای مشورتی و اتحادیه دانشجویی که درواقع یک شورای همبستگی می باشد ارتباط موثر و بیشتر رئیس دانشگاه و هیئت رییسه با بدنه ی دانشگاه میباشد.
وی دراین باره افزود: هدف این شورا هماهنگی و همدلی هرچه بیشتر دانشجویان در قالب کانونهای مختلف معاونت فرهنگی دانشگاه،تشکل های دانشجویی،بسیج دانشجویی دانشگاه ،هیات مذهبی وهمچنین انجمن های علمی و فرهنگی می باشد.
پاک مهر گفت: اصلی ترین هدف بنده ارتباط بیشتر دانشجویان با رئیس دانشگاه است که برای این مهم تا کنون در قالب اتحادیه ی دانشجویی در سالن جلسات حوزه ی ریاست جلساتی با حضور نمایندگان کانون های مختلف معاونت فرهنگی دانشگاه،نمایندگان تشکل های دانشجویی،نماینده ی بسیج دانشجویی دانشگاه ،نماینده هیات مذهبی وهمچنین نمایندگان انجمن های علمی و فرهنگی و فعالین دانشجویی برگذار شده که جلسه ی آینده نیز با حضور شخص رئیس دانشگاه می باشد.
وی ادامه داد: برای دریافت ایده ها و نظرات سامانه ی پیامکی مشاور جوان و همچنین پورتال مشاور جوان آماده ی دریافت ایده ها می باشد.
مشاور جوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در توضیح اهمیت تشکیل چنین اتحادیه ای باید گفت: امروزه بزرگترین و مهمترین اقدام جهت مقابله با دشمنان و تحقق اهداف جوامع، در درجه ی اول حفظ اتحاد می باشد که نماد این مهم در دنیای اسلام اعمالی نظیرحج ،نماز جمعه و نماز جماعت می باشند که این اعمال اهمیت اتحاد را به همگان گوشزد می نمایند.
وی بیان کرد: با نگاه به وضعیت کنونی کشور های جهان می توان متوجه شد که درهر جامعه ای که بین اعضای آن اتحاد وجود داشته باشد، ظلم و کفر محکوم به شکست می باشند.
این دانشجوی سال آخر دوره دکترای عمومی اظهار داشت: در کشور ما نیز نمونه ی بارز این اتحاد انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری ومجلس شورای اسلامی بود که مشت محکمی به دهان بیگانگانی که سعی در دخالت در امور کشورمان را داشته اند بوده است.
وی گفت: حال که اهمیت موضوع روشن شد ما بر آن شدیم تا در دانشگاه به عنوان محل تربیت مدیران ومسؤلان آینده ی کشور این نکته ی مهم را تمرین کنیم.
پاک مهر توضیح داد: در دانشگاه مجموعه ای از گروه های دانشجویی وجود دارند که هر کدام بر طبق اساسنامه ی خود رسالتی را در دانشگاه برعهده دارد اما شرط اولیه ی تشکیل این گروه ها دانشجویی بودن آنها بوده است و با توجه به شرط فوق انتظار می رود همه ی گروه ها فارغ از رسالتی که عهده دار آن می باشند جهت رشد وارتقای دانشجویان با سایر گروه ها تعامل داشته و احترام به سلایق ،علایق وعقاید همدیگر را تمرین کنند.
وی درباره اتحادیه دانشجویی افزود: در این اتحادیه سعی بر آن است تا گروه های مختلف با تفاوت سلیقه، نگاه و تفکر گرد هم آیند و در فضایی دوستانه با هم به تعامل بپردازند و یاد بگیرند که همواره هدف باید در جهت منافع دانشجو باشد و مصلحت جناح گروه خود را بر منافع دانشجویان ترجیح ندهند
مشاور جوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد: با توجه به نیاز به وجود نگاه های متفاوت در فضای دانشگاه، وجود گروه های مختلف با نگاه های متفاوت در دانشگاه موجب پویایی وایجاد شور و نشاط در فضای دانشگاه شده و فضای رقابت سالم درجهت منافع دانشجویان را فراهم می آورد اما اگر این فضا تبدیل به تخریب و موازی کاری شود آن وقت است که ضرر این بازی های جناحی متوجه ی دانشجویان می گردد.
وی تصریح کرد: امیدواریم راه اندازی اتحادیه های دانشجویی در دانشگاه بتوانند سهم مهمی در توسعه دانشگاه ها فراهم کند.