به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ چند سالی است که سرزمینهای جهاد و مقاومت میزبان خیل عظیم عاشقان راه شهیدان شده و اردوهای راهیان نور از برکت وجود زائران و به ویژه جوانانی که با علاقهای وصف ناپذیر این وادی را مقصد سفر نوروزی خود قرار دادهاند رونق خاصی گرفته است. اشتیاقی که نشان از عمق بصیرت و وفاداری تمام اقشار ملت به خصوص نسل سوم انقلاب به ایثار و از خود گذشتگی مردان بیادعا ملت ایران دارد.
در این میان بسیج رسانه ملی هم از این خان فضیلت بیبهره نمانده و توانسته در قالب قرارگاه رسانهای راهیان نور با به تصویر کشیدن صحنههای زیبای حضور مردم در یادمانهای دفاع مقدس سهم بزرگی از بار رسانهای این اردوها را به خود اختصاص دهد.
اما در کنار فعالیتهای گسترده این قرارگاه که در سالهای گذشته بیشتر در عرصه سیما نمود داشته است، امسال مسئولان بسیج رسانه ملی با نگاه ویژهای به رسانه اصیل و ماندگار رادیو، پرونده عملیات رسانهای راهیان نور 95را کلید زدند.
واقعیت آن است که در هیاهوی رسانههای نوظهوری مانند شبکههای اجتماعی و مجازی، رادیو هنوز از جایگاه وزین خود دور نشده و کماکان از اصالت خاصی در میان سایر رسانهها برخوردار است.
رادیو به دلیل ویژه گیهای منحصر به فردی همچون دسترسی آسان و ارزان، پوشش مناسب و فراگیر، ایجاد فضای صمیمی به دلیل ارتباط صوتی میان رسانه و مخاطب، امکان دریافت محتوا به وسیله ابزارهای الکترونیکی در دسترس مانند تلفن همراه و دلایلی از این قبیل از مزیتهای شایانی نسبت به دیگر رسانهها برخوردار است.
از این رو با ویژگیهایی که برشمره شد در عرصه اقدامات رادیو جایگاهی ویژه را به خود اختصاص داده است. در این میان تاسیس یک شبکه رادیویی که فعالیت خود را به صورت تخصصی حول محور موضوع راهیان نور قرار داده، میتواند نقشی ارزنده در بازتاب حضور اقشار گوناگون مردم در سرزمینهای ایثار و شهادت ایفا کند.
و اکنون رادیو «بهاران» در بستر تعامل خوب مسئولان بسیج صدا و سیما و معاونت صدا با متولیان برگزاری راهیان نور با همین هدف پا به عرصه وجود گذاشت تا این بار رسانه رادیو آینهای درخشان برای بازتاب نورمعنویت سرزمینهای ایثار و شهادت شود.
نظر فرماندهان درباره رادیو بهاران
اما یادگاران دوران دفاع مقدس هم درباره رادیو بهاران صحبتهای جالب توجهی داشتند. سردار سرلشکر فیروزآبادی در گفتگو با رادیو بهاران عنوان میکند که این رادیو، عطر معنویت سررمینهای نور را به مشتاقانی که نتوانستهاند با اردوهای راهیان نور همراه شوند میرساند.
سردار سرتیپ بسیجی بهمن کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هم در گفتگو با این رادیو ضمن قدر دانی از ریاست رسانه ملی، معاون صدای سازمان و رئیس بسیج صدا و سیما معتقد است واقعا تاسیس این شبکه لازم بود و با همین هدف مردم هم چنین مطالبهای را داشتند.
همچنین سردار فضلی فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج، این شبکه رادیویی را یک فرصت خواند.
در مجموع باید گفت استفاده از رسانه برای تاثیرگذاری هر اقدام فرهنگی امری لازم و اجتناب ناپدیر است. از این رو راه اندازی رادیو بهاران برای تعمیق هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در لایههای گوناگون جامعه، حرکتی مهم و ارزشمند به حساب میآید.