امیر حسین رفعتی، فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند با بیان اینکه رهبر انقلاب در دیدار با اعضای مجلس خبرگان، به این نکته تاکید کردند سفرهای خارجی دولت تا کنون اثر مثبتی نداشته، چون همه قراردادها روی کاغذ انجام شده و هنوز روی زمین چیزی مشاهده نکردیم، گفت: این دغدغه بسیار به جا و درستی است، مخصوصا با توجه به بدعهدیهای طرف غربی که در نمونههای مشابه شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه دولت اصولا علاقه ای ندارد از ظرفیتهای داخلی استفاده کند، گفت: دولت بیشتر علاقه دارد که شرکتهای خارجی جنسهای آماده شده تحویل ما بدهند و ما هم راحت استفاده کنیم و چند صباحی رفاه مردم به صورت صوری افزایش پیدا کند؛ اما این مدل پیشرفت که با تکیه بر بیرون از کشور شکل بگیرد صوری است و هر لحظه ممکن است از بین برود و نتیجه عکس بدهد.
فعال دانشجویی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دلیل اجرا نکردن اقتصاد مقاومتی از طرف دولت، ناشی از تفکرات شخص رئیس جمهور و اطرافیان وی است، افزود: چون دولت راه حل پیشرفت کشور را در جهانی شدن و ارتباط با خارج می داند، نباید انتظار اجرای اقتصاد مقاومتی را داشت.
رفعتی با بیان اینکه کتاب «ایران و جهانیشدن، چالشها و راهحلها» که نویسنده آن محمود سریع القلم، مشاور رئیس جمهور است و در سال 84 به سفارش مرکز تحقیقات استراتژیک در زمانیکه رئیس جمهور ریاست آن را عهده دار بود نوشته شده و حتی شخص روحانی پیشگفتاری بر این کتاب نوشته و محتوای آن را تایید کرده، گفت: در این کتاب علنا گفته شده که ما نه تنها برای جهانی شدن باید اقتصاد خود را با کشورهایی مثل آمریکا و آلمان و فرانسه هماهنگ کنیم، بلکه از لحاظ سیاسی و فرهنگی نیز باید از آنها تبعیت کنیم.
وی بیان داشت: اصولا از تفکر حاکم بر دولت که رئیس جمهور و مشاوران لیبرالی مثل محمود سریع القلم نماد آن هستند، نباید انتظار اجرای اقتصاد مقاومتی را داشت.
رفعتی گفت: اگر مجلس و دیگر نهادهای مربوط، جلوی این نوع تفکر حاکم بر دولت ایستادگی نکنند، به جای اجرای اقتصاد مقاومتی، باید شاهد اجرای اقتصاد آمریکایی در کشور باشیم که مصداق نفوذ است و در بلند مدت می تواند مشکلات امنیتی پیچیده ای را برای نظام و مردم ایجاد کند.