آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۸۴۱
رئیس دانشگاه زنجان:

تعداد دانشکده‌های دانشگاه زنجان از ۴ به ۹ افزایش می‌یابد

رئیس دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه در آینده تعداد دانشکده‌های دانشگاه زنجان به ۹ دانشکده افزوده می‌شود، گفت: یک پژوهشکده فناوری‌های نوین و یک مرکز واحدهای فناوری نیز در این دانشگاه فعال می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، نشست مشترک هیاتی از دانشگاه چلیابینسک و دانشگاه اورال جنوبی با دانشگاه زنجان در محل سالن شهید شهریاری دانشگاه زنجان صورت پذیرفت.

 

در نشست مشترک هیئت روسی با دکتر جمشیدی، روسا و معاونین دانشگاه زنجان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پایه قراردادهای همکاری در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری امضاء گردید.

 

در ابتدای این نشست علمی بین‌المللی که بین دانشگاه زنجان، دانشگاه چلیابینسک و دانشگاه اورال جنوبی صورت گرفت دکتر جمشیدی ضمن خیرمقدم‌گویی به هئیت روسی، میهمانان و اصحاب رسانه گفت: دانشگاه زنجان دانشگاه جامع زنجان است.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه زنجان در زمینی به مساحت حدودی 400 هکتار واقع شده است، تصریح کرد: این دانشگاه شامل چهار دانشکده کشاورزی، علوم انسانی، مهندسی و علوم پایه است که تعداد اعضای علمی تمام وقت دانشگاه زنجان 400 نفر میباشد.

 

رئیس دانشگاه زنجان با اشاره به اینکه در آینده تعداد دانشکده‌های دانشگاه زنجان به 9 دانشکده افزوده می‌شود، گفت: یک پژوهشکده فناوری‌های نوین و یک مرکز واحدهای فناوری نیز در این دانشگاه فعال می‌باشد.

 

وی با اشاره به اینکه تعداد 10 هزار نفر دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند، افزود: این دانشجویان در مقاطع تحصیلی کارشناس، کارشناسی ارشد و دکتری و 268 رشته گرایش می باشند.

 

جمشیدی با اشاره به علاقه‌مندی دانشگاه زنجان برای همکاری با دانشگاه‌های چلیابینسک و اورال جنوبی اضافه کرد: به دنبال همکاری در زمینه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و فناوری هستیم.

 

رئیس دانشگاه زنجان، با اشاره بر لزوم فراهم کردن زمینه‌های آموزشی برای دانشجویان و اساتید و برای شرکت در کنفرانس‌ها دوره‌های آموزشی اظهار کرد: این موضوع و انجام پروژه‌های تحقیقاتی بین دانشگاه‌های دو کشور می‌تواند از جمله زمینه‌های همکاری این مراکز علمی باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار