به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، دانشجویان بسیجی پایگاه شهید مسلمی دانشگاه روزبه زنجان پس از تلاش های شبانه روزی خود به مناسبت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نمایشگاه فرهنگی مذهبی تحت عنوان « طی السماء » و در محوطه این دانشگاه برپا ساختند.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، سرهنگ حسینی جانشین سپاه انصارالمهدی استان زنجان با تقدیر و تشکر از ریاست دانشگاه و همه دانشجویانی که شبانه روز برای فراهم آوردن این نمایشگاه زحمت کشیدند تصریح کرد: در قسمت ورودی این نمایشگاه، بحث سبک زندگی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است مطرح شده است که در برگیرنده شیوه زندگی ائمه اطهار (علیهم السلام) است.
وی افزود: از خانه حضرت زهرا(س) که در این نمایشگاه بازسازی شده است می شود درس گرفت که دیروز چه بوده و امروز چه شده است.
جانشین سپاه انصارالمهدی استان زنجان با تاکید بر این که اهمیت این نمایشگاه در متفاوت بودن آن است که به وقایع انقلاب اسلامی و همچنین مظلومیت شیعیان و مسلمانان اشاره می کند، خاطرنشان کرد: پس از بخش هایی که در رابطه با انقلاب اسلامی است، بخش های مرتبط با 8 سال دفاع مقدس بازسازی شده است.
سرهنگ حسینی ادامه داد: این بخش از نمایشگاه در تلاش است تا به نسل امروز بگوید که 37 سال از انقلاب اسلامی گذشته است و تمامی قدرت های استکباری در تلاش بودند تا این انقلاب موفق نشود و در 2 سال ابتدایی پس از انقلاب که فراز و نشیب در کشور وجود داشت، جنگ را بر علیه ما شروع کردند.
جانشین سپاه انصارالمهدی استان زنجان اضافه کرد: در برخی قسمت های نمایشگاه سیم خاردارهایی وجود داشت و از دوستان برگزار کننده پیرامون این سیم خاردارها که دور میادین مین کشیده شده است پرسیدم. دوستان به من گفتند که با دستان خود این سیم خاردارها را بافته اند، زیرا اعتبارمان محدود بود و سیم خاردارها هزینه های بالایی داشتند. لذا مجبور شدیم سیم ها را تهیه کرده و با دستان خود آن ها را ببافیم و به سیم خاردار جنگی تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: عزیزان برگزار کننده این نمایشگاه می خواهند با زحمات خود، زحمات رزمندگان ما در جنگ تحمیلی را برای جوانان امروز نشان دهند. از طرف دیگر وقتی میدان مین را در کنار دیش های ماهواره قرار داده اند، می خواهند تفاوت ها را نشان دهند و بگویند که دیروز رزمندگان برای حفظ انقلاب و وطن خودشان، از میادین مین رد شدند و تعدادی شهید و تعدادی جانباز و قطع نخاع دادند تا بتوانند انقلاب را به این مرحله برسانند.
جانشین سپاه انصارالمهدی استان زنجان با اشاره به معضلات موجود در جامعه ما، لزوم توجه به جنگ نرم و ابزارهای آن را یادآور شد و تصریح کرد: امروز هم دشمن میدان مین دیگری را فراهم کرده است و به وسیله جنگ نرم و با استفاده از ابزارهایی مثل ماهواره و شبکه های مجازی، جنگی را سخت تر از میدان مین مهیا کرده است.
سرهنگ حسینی اضافه کرد: انسان وقتی بر روی مین می رود ممکن است دست و پایش قطع شود ولی این شبکه ها در تلاشند تا افکار مردم و جوانان را از دست ما بگیرند.
وی ادامه داد: دیروز جنگ سخت با شرایط خاص خودش وجود داشت و امروز نیز جنگ نرم وجود دارد. فرماندهی این جنگ بر عهده اساتید بزرگوار است و دانشجویان عزیز هم به عنوان سربازان جنگ نرم هستند. باید جنگ صورت بگیرد و بایستی کار حسین وار صورت بگیرد تا بتوان جلوی هجمه های جنگ نرم را گرفت.
سرهنگ حسینی افزود: در قسمت های دیگر نیز به شهدای مدافع حرم پرداخته شده است. اما در قسمتی از نمایشگاه دو سنگ مزار وجود داشت که این مساله بسیار برای من جالب بود. همه ما یک روز آمده و یک روز هم خواهیم رفت؛ حال اینکه چگونه می رویم مهم است.
جانشین سپاه انصارالمهدی استان زنجان ادامه داد: زمانی هست که یک جوانی از دانشگاه برای نظام، انقلاب و دین می رود و جان خود را نثار دین و انقلاب می کند و همچون شهید مسلمی با عظمت می شود.
وی اضافه کرد: یک هفته قبل از شهادت شهید مسلمی، ما دو شهید به نام های شهید احمدلو و شهید رحمانی را داشتیم. پس از شهادت این دو نفر وی لحظه ای آرام و قرار نداشت و مدام می گفت که من چه زمانی شهید خواهم شد.
وی ادامه داد: افراد اینچنینی هستند که انتخاب می شوند و با نام شهید به شهر می آیند و هم در این دنیا و هم در آن دنیا آبرو کسب می کنند. در کنار این مزار یک قبر دیگری هم قرار دارد که حتی دارای سنگ قبر نیست. زیرا قبر جوانی است که خسرالدنیا و الاخره شده است. هر دو جوان بوده اند ولی تفاوتهای بسیاری با هم داشته اند.
سرهنگ حسینی ادامه داد: در قسمت پایانی نمایشگاه نیز تاکید شده است اگر ما امروز بتوانیم در جنگ نرم مقاومت بکنیم، میتوانیم در این دنیا رو سفید شویم؛ ولی اگر نتوانیم در همان صف اول می مانیم و باید جوابگو باشیم.