کد خبر:۴۹۶۹۶۲
سخنگوی وزارت کشور:
احتمال تغییر یکی از منتخبان اصفهان در مجلس/ تایید صحت انتخابات ۲۰۲ حوزه از مجموع ۲۰۷ حوزه
قائم مقام وزیر کشور گفت : از ۲۰۷ حوزه انتخابیه مجلس صحت برگزاری انتخابات در ۲۰۲ حوزه در شورای نگهبان تایید شده است .
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر علی امیری در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما قائم مقام وزیر و سخنگوی وزارت کشور با بیان اینکه هم اکنون فقط فقط بررسی پنج حوزه باقی مانده است گفت: در حوزه انتخابیه اصفهان نیز صحت برگزای انتخابات محل بحث نیست اما ممکن است درباره یکی از منتخبان این حوزه تغییراتی ایجاد شود.
وی گفت: شورای نگهبان با پیشنهاد وزارت کشور برای برگزاری الکترونیکی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی موافقت نکرد و این مرحله نیز مانند مرحله نخست تمام الکترونیکی نیست.
امیری افزود: مرحله دوم انتخابات مجلس در 21 استان با رقابت 138 نامزد برای کسب 69 کرسی باقی مانده مجلس در دهم اردیبهشت 95 برگزار می شود و فرایند انتخابات و احکام قانونی این مرحله نیز مانند مرحله نخست خواهد بود.
سخنگوی وزارت کشور گفت: تعرفههای مرحله نخست انتخابات برای مرحله دوم قابل استفاده نیست به همین علت تعرفه های جدید و دارای ویژگی ها و شاخص های امنیتی لازم با شکل و رنگ های متفاوت برای هر استان به منظور استفاده در مرحله دوم چاپ می شود.
وی افزود: طبق قانون ، تبلیغات انتخاباتی نامزدها در این مرحله نیز یک هفته است و 24 ساعت قبل از روز رای گیری متوقف می شود.
امیری همچنین ، نظام انتخاباتی کشور را نیاز به اصلاح دانست و از آغاز تدوین پیش نویس لایحه نظام انتخاباتی به دستور وزیر کشور خبر داد.
وی گفت: به همین منظور با همکاری مشاورانی از استادان دانشگاه، کارشناسان وزارت کشور ، شورای نگهبان و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در حال برنامه ریزی هستیم تا این لایحه را در چارچوب سیاست های نظام انتخاباتی که در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده است تهیه و به دولت و مجلس ارائه کنیم.
امیری افزود: سیاست های جامع نظام انتخاباتی به رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شده است و پیش بینی می کنیم بدون تغییر چندانی تایید و ابلاغ شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.