آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۹۹۶

طراحی المان «انرژی اتمی» توسط مدرس دانشگاه آزاد مشهد

مدرس گروه صنعتی دانشگاه آزاد مشهد، المان «انرژی اتمی» طراحی کرد.

عطیه قلام پور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص المان انرژی هسته‌ای گفت: این سازه از فایبرگلاس و دارای ابعاد پنج متر و 30 سانت در سه و نیم متر است.

 

این هنرمند با اشاره به این مطلب که این اثر یک کار دانش بنیان است، گفت: این کار به صورت علمی پیش رفته است به طوری که ابتدا مطالعاتی بر روند دست یابی به انرژی هسته‌ای داشته‌ام  و بر اساس مستنداتی که وجود داشت سعی کردم کاری را به نمایش بگذارم که مورد پسند تمام مردم باشد.

 

وی با اشاره به این مطلب که این المان یک سازه مهندسی شده است و محاسبه شده که تحت چه زاویه‌ای باید بچرخد، خاطرنشان کرد: تصویر شهدای هسته‌ای را روی الکترون‌های سازه قرار داده‌ام و از پایه دستاوردهای انرژی هسته‌ای را سال به سال نشان می‌دهد و انتهای سازه به شکلی ساخته شده است که این منظور را می‌رساند که راه شهدای هسته‌ای ادامه دارد.

 

مدرس گروه صنعتی دانشگاه آزاد مشهد تصریح کرد: در این المان نشان داده‌ام که تمامی دستاوردهای ما در این عرصه بر پایه انقلاب اسلامی و تمام مجاهدت هایی است که جوانان این کشور انجام داده اند.

 

غلام پور تاکید کرد: به دلیل این که امروز انرژی هسته‌ای یکی از دغدغه‌های مردم است تصور می‌کنم این اثر به لحاظ حس اقتداری که در مردم ایجاد می‌کند، با استقبال مردمی مواجه شود.

 

این هنرمند ضمن بیان این نکته که این اثر بر اساس موضوع ایرانی بودن فراخوان بهار فیروزه‌ای انتخاب شد، ادامه داد: در سال جاری برای نخستین بار شهرداری مشهد بسیاری از رشته‌های هنری را در کنار هم قرار داده و این گونه جمع کثیری در ایام نوروز تلاش می‌کنند مشهد را تبدیل به یک شهر با نشاط کنند.

 

وی با اشاره به اینکه این ایده باعث شده برای بسیاری فرصت‌های شغلی به وجود آید تاکید کرد:  همچنین این کار باعث شده بین هنرمندان ارتباط برقرار شود، بنابراین اقدام شهرداری در استفاده از رشته‌های مختلف هنری در کنار هم قابل تقدیر است.

 

غلام پور ضمن بیان این‌که برای نخستین بار است که در این جشنواره حضور یافته‌ام، گفت: البته زمان در نظر گرفته شده برای تحویل آثار بسیار محدود است که همین عامل باعث ایجاد استرس میان هنرمندان شده است، چنانچه شهرداری از سال آینده زمان آن را افزایش دهد هنرمندان با فراغ بال بیشتری به ارائه آثار خواهند پرداخت.

 

خالق اثر انرژی اتمی همچنین پیشنهاد کرد: چنانچه هنرمندان بتوانند ابعاد آثاری را که ارائه می‌کنند افزایش دهند که ابهت کار بالا رود، قطعا تاثیرگذاری چند برابر خواهد داشت، البته مساله جانمایی اثر نیز بسیار مهم است و شهرداری باید بداند که کدام اثر در کدام منطقه از شهر تاثیرگذارتر خواهد بود.

 

مدرس گروه صنعتی دانشگاه آزاد مشهد در پایان روند داوری را مثبت ارزیابی کرد و در خصوص سفارشی و یا ایده محور بودن آثار ارسالی به جشنواره یادآور شد: چنانچه قرار باشد شهر مشهد به واسطه کار هنرمندانش زیبا سازی شود بهتر این است که هنرمندان خود ایده محوری کنند. البته این که دو نفر بر روی یک ایده کار کنند ایرادی ندارد؛ اما این که طرح کپی برداری شود شایسته نیست.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار