آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۷۸۳۵

وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی به اتهام فساد مالی تحت پیگرد قرار گرفت

وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی که در سالهای گذشته به جرم دست داشتن در فساد مالی بیست و دو ماه حبس را سپری کرد، روز چهارشنبه اعلام کرد در یک ماجرای دیگر که رسانه ها برملا کرده اند تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه از بیت المقدس، وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی که در سالهای گذشته به جرم دست داشتن در فساد مالی بیست و دو ماه حبس را سپری کرد، روز چهارشنبه اعلام کرد در یک ماجرای دیگر که رسانه ها برملا کرده اند تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.


شبکه ۲ تلویزیون اسرائیل که یک شبکه خصوصی است سه شنبه شب اعلام کرد پلیس از چند ماه پیش تحقیقاتی را درباره دو مسئول بلندپایه سیاسی که احتمالا در یک پرونده بزرگ فساد دست داشته اند، آغاز کرده است.


آریه دری Arye Deri  که ریاست یک حزب  اسرائیلی را بر عهده دارد، در صفحه توئیتر خود اعلام کرد تحقیقات پلیس در این پرونده شامل وی نیز می شود.


وزیر امور داخلی اسرائیل در توئیتر خود افزود:" من با مشاور حقوقی دولت در این باره صحبت کرده و خواستار آن شده ام که منع انتشار نام من برداشته شود چرا که حاضرم به تمام سوالات و شبهات در این زمینه پاسخ دهم."


نام مسئول رسمی دیگر که در این پرونده تحت پیگرد قرار گرفته، فاش نشده است.


آریه دری که رئیس حزب شاس است،ژانویه گذشته پس از استعفای سیلوان شالوم که به علت رسوایی سوء استفاده  جنسی مجبور به ترک سمت خود شد، به عنوان وزیر امور داخلی اسرائیل منصوب شد.


وزیر امور داخلی اسرائیل عمدتا رسیدگی به امور مربوط به مهاجرت های غیرقانونی را بر عهده دارد. پلیس و نهادهای پلیس وابسته به وزارت امنیت داخلی اسرائیل هستند.


 آریه دری که پنجاه و هفت سال دارد از سال هزار و نهصد و هشتاد و هشت تا هزار و نهصد و نود و سه نیز وزیر امور داخلی اسرائیل بود. وی در سال دو هزار به جرم دریافت یکصد و پنجاه و پنج هزار دلار رشوه و همچنین اختلاس و سوء استفاده از مقامش به سه سال حبس محکوم شد اما مدت محکومیت وی تخفیف پیدا کرد.


آریه دری در سال دو هزار و سیزده به پارلمان اسرائیل راه پیدا کرد و ریاست حزب شاس را که گفته می شود در پشت پرده حیات سیاسی اسرائیل از قدرت و نفوذ زیادی برخوردار است، بدست گرفت. آریه دری در سال دو هزار و پانزده نیز یک بار دیگر به عنوان نماینده پارلمان انتخاب شد.


حمایت های حزب شاس که هفت نماینده در پارلمان دارد برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بسیار حیاتی است چرا که ائتلاف نتانیاهو در پارلمان تنها با اختلاف یک کرسی اکثریت را در اختیار دارد.


بازگشت آریه دری به وزارت امور داخلی اسرائیل بحث ها و مشاجرات زیادی در رسانه ها به راه انداخت. برخی مفسران و تحلیلگران سیاسی اسرائیل این اتفاق را بازگشت یک عنصر فاسد به وزارت امور  داخلی توصیف کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار