به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ حسین صفری مدیر کمیته اجرایی و رفاهی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه رفاهی نمایشگاه، گفت: با توجه به اینکه برگزاری نمایشگاه امسال در شهر آفتاب برگزار میشود، از حساسیت بالایی برخوردار است و از این رو برنامههای ویژهای پیشبینی شده است.
وی افزود: توسعه حمل و نقل داخلی نمایشگاه از جمله مواردی بوده است که بر روی آن تاکید فراوانی شده و پیش بینی شده تا از محل ورود به نمایشگاه تا ورودی سالنها از طریق حمل و نقل داخلی انجام شود. همچنین استراحتگاههایی در مکانهای مختلف نمایشگاه برای بازدیدکنندگان تعبیه شده تا خدماتی به بازدیدکنندگان ارایه دهد.
صفری از برپایی «ایستگاه مادر و فرزند» در نمایشگاه خبر داد و گفت: این ایستگاه برای مادرانی که به همراه کودکان خود به نمایشگاه مراجعه میکنند، پیش بینی شده است. همچنین هماهنگیهای لازم برای حضور دانشجویان شهرستانی در زائرسرای حرم مطهر امام خمینی (ره) نیز انجام شده است. ایجاد نمازخانه، آبخوری، ایستگاه امانات، ایستگاههای شارژ موبایل و... از دیگر اقداماتی است که در حوزه امکانات رفاهی پیش بینی شده است.
مدیر کمیته اجرایی و رفاهی از تاسیس غرفههای متحدالشکل مواد غذایی در نمایشگاه خبر داد و گفت: این غرفهها در محیط نمایشگاه به ارایه خدمات میپردازند و تلاش شده تا مواد غذایی با برندهای معتبر در این غرفهها حضور داشته باشند. همچنین پیش بینی شده تا در داخل سالنها نیز غرفههایی به منظور ارایه آب آشامیدنی ایجاد شوند.
صفری در پایان عنوان کرد: شهرداری تهران هماهنگی با پایانه تاکسیرانی عمومی، تاکسیرانی بانوان، اتوبوسرانی انجام داده تا خدمات حمل و نقل از نقاط مختلف شهر به مقصد نمایشگاه و بالعکس به خوبی انجام شود. از سوی دیگر، هماهنگیهایی با شرکت پست و پیک بادپا به منظور دایر کردن شعبه پستی در نمایشگاه انجام شده است.
ارائه تحلیلهای آماری در سالن کارنامه نشر نمایشگاه کتاب
در خبری دیگر از نمایشگاه کتاب، مدیر کمیته فعالیتهای فرهنگی بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از نمایش جداول و آمارهای تحلیلی مربوط به تولید کتاب طی 10 سال گذشته در سالن کارنامه نشر خبر داد.
یحیی دهقانی مدیر کمیته فعالیتهای فرهنگی گفت: کمیته فعالیتهای فرهنگی از اسفند ماه فعالیتهای خود را آغاز کرده و تاکنون جلسات مختلفی به منظور برنامهریزی جهت حضور موثر در نمایشگاه انجام شده است. یکی از فعالیتهای این کمیته سالن کارنامه نشر است و امسال در این سالن جداول و آمارهای تحلیلی مربوط به تولید کتاب طی 10 سال گذشته در معرض دید مراجعه کنندگان قرار خواهد گرفت. همچنین کلیه کتابهای انتشار یافته در سال 94 به صورت فیزیکی برای علاقهمندان قابل مشاهده و دسترسی خواهد بود.
وی افزود: این سالن فرصت مناسبی برای پژوهشگران و محققان حوزه کتاب، مأموران خرید و تجهیز کتابخانههای عمومی، فروشندگان و تولیدکنندگان کتاب به منظور کسب اطلاعات از تولیدات یکساله نشر کشور است. برگزاری نشستهایی با محوریت کتابداری و کتابخانههای عمومی کشور و نقد کتاب نیز از دیگر برنامهها و فعالیتهای جنبی سالن کارنامه نشر خواهد بود.
دهقانی با اشاره به دیگر برنامههای این کمیته در سالن کارنامه نشر بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عنوان کرد: همچنین کتاب تحلیلی کارنامۀ 10 سالۀ نشر کشور در نمایشگاه عرضه خواهد شد و مراجعهکنندگان از طریق کتابداران حاضر در این سالن اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.
مدیر کمیته فعالیتهای فرهنگی در پایان از آمادگی این کمیته به منظور دریافت پشنهادات و نظرات کارشناسان خبر داد و گفت: کلیه صاحبنظران و اهالی قلم و نشر میتوانند پیشنهادها و نظرات خود را به منظور کارآمدتر کردن سالن کارنامۀ نشر، به دبیرخانۀ کمیتۀ فعالیتهای فرهنگی به نشانی تهران، خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان شهید وحید نظری شرقی، پلاک 59، واحد 11- تلفکس: 61094197 یا ایمیل farhangi.tbf29@gmail. com ارسال کنند.
بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ 15 تا 25 اردیبهشت ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار خواهد شد.