ایجاد کمیته‌ای برای اجرا و تحقق شعار سال در دانشگاه علم و صنعت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۸۴۶۴
حجت الاسلام ابراهیمی نژاد خبر داد

ایجاد کمیته‌ای برای اجرا و تحقق شعار سال در دانشگاه علم و صنعت

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علم و صنعت گفت: کمیته‌ای برای اجرا و تحقق شعار سال باید در دانشگاه ایجاد شود و برای اجرایی نمودن این شعار اقدام شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،مراسم آغاز سال جدید دانشگاهیان علم و صنعت ایران صبح روز شنبه، چهاردهم بهمن ماه ۹۵ در مسجد الشهدای دانشگاه برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور جمع کثیری از اساتید و کارکنان برگزار شد، ابتدا حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نژاد، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علم و صنعت ایران فرا رسیدن سال نو را تبریک گفت و در ادامه صحبت های خود به تشریح نامگذاری سال جدید به سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از زبان مقام معظم رهبری پرداخت.

 

وی در ادامه از دانشگاهیان و مسوولان دانشگاه خواست تا درابتدای سال کمیته ای برای اجرا و تحقق شعار سال ایجاد شود و در جهت اجرایی نمودن این شعار اقدام شود.

 

در ادامه این مراسم، دکتر برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران، فرا رسیدن بهار طبیعت و سال نو را به دانشگاهیان تبریک گفت و در ادامه اظهار داشت دانشگاهها از سه بعد می‌توانند در راستای اقتصاد مقاومتی کار کنند.

 

رییس دانشگاه گفت: در حال حاضر نیز دانشگاه در این زمینه فعالیت دارد اما قطعا دانشگاه‌ها می‌توانند به فرهنگ سازی در این زمینه و ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش و راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان کمک فراوانی نمایند.

 

در پایان این مراسم دانشگاهیان با حضور در مقبره الشهدای و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدا جنگ تحمیلی را گرامی داشتند.

پربازدیدترین آخرین اخبار