کد خبر:۴۹۸۷۱۵
سازمان فرهنگی هنری شهرداری اجرا می‌کند

طرح مبادله ماهی قرمز سفره هفت سین با کتاب

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ازای آزاد کردن ماهی‌های قرمز کتاب کودک اهدا می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با توجه به پایان ایام نوروز و همزمانی آن با روزجهانی کتاب کودک، از اهدای کتاب کودک در ازای آزاد کردن ماهی‌های قرمز خانواده‌های تهرانی در مراکز این سازمان خبر داد.

 

محمود صلاحی از برگزاری طرح «ماهی حوض قصه‌ها» همزمان با پایان تعطیلات نوروزی و روز جهانی کتاب کودک خبر داد و گفت: این اقدام با هدف ترویج فرهنگ مطالعه میان شهروندان و به خصوص کودکان انجام می‌شود.

 

رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ادامه داد: این طرح علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه میان کودکان حاوی پیام‌های زیست محیطی، دوستی با طبیعت و حفظ آن است، چرا که ماهی‌های قرمز در حوض‌های بسته که جاری نباشند، عمر بسیار بیشتری خواهند داشت.

 

رئیس سازمان با اشاره به همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در این طرح، گفت: این برنامه در ادامه ویژه‌برنامه‌های «استقبال از بهار» سازمان فرهنگی هنری انجام می‌شود که در آن میان می‌توان به برنامه‌های ترویجی فرهنگ کتابخوانی مانند «کتاب، همسفر نوروزی من»، «امسال کتاب عیدی بدهیم» اشاره کرد.

 

شهروندان علاقه‌مند که قصد شرکت در این برنامه را دارند تا پایان فروردین‌ماه می‌توانند به فرهنگسراهای مناطق 1، 4، 7، 8، 9، 11، 12، 13، 15، 19 و 21 سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مراجعه کنند. برای دریافت نشانی این مراکز کلیک کنید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار