آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۱۵۹
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد

اهدای «بن کارت خرید کالا» به بازنشستگان

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: طی رایزنی با بانک صادرات از این پس بازنشستگان می توانند چهار برابر حقوق دریافتی و تا سقف شش میلیون تومان خرید کرده و طی اقساط ۲۴ ماهه و با نرخ تسهیلات ۱۲ درصد آن را بازگردانند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسلامیان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشستی خبری با اشاره به مشکلات اقتصادی در سال گذشته اظهار کرد: خرسندیم که علی رغم همه این مشکلات با همراهی مردم بحران‌ها را پشت سر گذاشتیم و به توافق عزت مندانه‌ای در زمینه هسته‌ای و رفع تحریم‌ها دست یافتیم.

 

وی افزود: سال گذشته همانند بسیاری سازمانهای دیگر با کسری بودجه مواجه بودیم. این میزان در صندوق بازنشستگی 2800 میلیارد تومان بود که با کمک دولت بخش قابل توجهی از آن برطرف شد.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه هزار میلیارد از این کسری بودجه به اسفندماه رسید و به همین خاطر پرداخت حقوق بازنشستگان با تاخیر دو سه روزه انجام شد گفت: با عنایت دولت این کسری نیز جبران شد و حقوق اسفند ماه در روز 28 آن ماه پرداخت شد.

 

وی در ادامه به اعلام برنامه های این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: در سال 94، حقوق بازنشستگان در 14 استان به صورت متمرکز و مستقیم پرداخت شد و در تلاشیم در سال 95 تمام استان‌ها از طریق این سیستم حقوق بازنشستگان را بپردازیم.

 

اسلامیان همچنین از فراهم شدن امکان استفاده از بن کارت خرید کالا برای بازنشستگان خبر داد و عنوان کرد: طی رایزنی با بانک صادرات از این پس بازنشستگان می توانند چهار برابر حقوق دریافتی و تا سقف شش میلیون تومان کارت خرید از شرکت‌های مشخص دریافت و آن را طی اقساط 24 ماهه و با نرخ تسهیلات 12 درصد بازگردانند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار