آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۸۶۵
نایب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی:

یارانه افراد با درآمد مكفی باید حذف شود

نایب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از طرح مجلس برای حمایت ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی منابع قرض الحسنه بانك ها از اشتغال و ازدواج جوانان خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، فرج الله عارفی درباره ضرورت اجرای طرح حمایت از 6 میلیون نیازمند گفت: اجرای این طرح ضروری است زیرا در كشورهای در حال توسعه از جمله ایران به دلیل قرار گرفتن درمسیر توسعه، بخشی از مردم دچار آسیب می شوند بنابراین لازم است یك نظام تامین امنیتی به لحاظ اجتماعی برای مردم فراهم شود؛ بنابراین كمك به اقشار كم درآمد جامعه حتی در افزایش توسعه جامعه نیز موثر خواهد بود.

 

وی این طرح را دارای بار مالی برای دولت دانست و افزود: برای اجرای همه طرح ها به طور عمده مشكلات بسیاری از جمله تامین منابع مالی وجود دارد، از طرفی طبق قانون اساسی نمی توان طرحی ارائه داد كه بار مالی برای دولت ایجاد می كند بنابراین در شرایط كنونی كه حدود 450 هزار میلیارد ریال به عنوان یارانه به مردم پرداخت می شود بهتر است دولت با بررسی های لازم گروه های آسیب پذیر را از گروه های برخوردار جدا كند تا خدمات مناسب تری به قشر ضعیف ارائه شود.

** یارانه افراد با درآمد مكفی باید حذف شود

این نماینده مجلس با تاكید بر اینكه یارانه افراد با درآمد مكفی باید حذف شود، تصریح كرد: دولت تاكنون به مسئولیت خود در توجه به 6 میلیون نیازمند به خوبی عمل نكرده است اما به نظر می رسد طرح مجلس در حمایت از این تعداد نیازمند نیز در شورای نگهبان طبق اصل 75 قانون اساسی مورد ایراد قرار خواهد گرفت.

 

وی با بیان اینكه مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی مشكلات بسیاری دارند، گفت: نهادهای حمایتی از جمله كمیته امداد و بهزیستی باید گروه های هدف خود را طبقه بندی كنند.

 

وی ادامه داد: به عنوان نمونه مشكلات برخی افراد مددجو را می توان با آموزش های مهارتی و پرداخت سرمایه لازم حل كرد، همچنین برخی دیگر هم با داشتن مهارت های لازم تنها نیازمند سرمایه كافی هستند كه باید دراختیارشان قرارگیرد، البته گروه زنان بی سرپرست نیز در این میان دارای مشكلات بسیاری هستند كه باید پرداختی های لازم به آنها انجام شود.

 

عارفی با تاكید براینكه عملكرد كمیته امداد در حوزه اشتغالزایی مددجویان قابل قبول است، افزود: به طور حتم اختصاص 100 تا 150 میلیون ریال سرمایه برای اشتغالزایی كافی نیست زیرا برای ایجاد یك شغل در زمان حاضر باید شبكه ای از اشتغال ایجاد شود، به عبارت بهتر باید بخش های تولید، بازاریابی و فرآوری را در یك مجموعه به وجود آورد.

 

وی با بیان اینكه «دولت متاسفانه یك ریال به اشتغال مددجویان بهزیستی و كمیته امداد در لایحه بودجه سال جاری اختصاص نداده است»، اظهار داشت: نمایندگان مجلس برای اصلاح این مشكل چند پیشنهاد مطرح كردند.


** 102هزار میلیارد تومان قرض الحسنه با صفر درصد سود در اختیار بانك ها قرار دارد

 

وی در ادامه گفت: اكنون یك تریلیون و 20 میلیارد ریال (102 هزار میلیارد تومان) قرض الحسنه با صفر درصد سود در اختیار بانك ها قرار دارد كه 360 هزار میلیارد ریال آن سپرده قرض الحسنه و 660 هزار میلیارد ریال قرض الحسنه جاری است؛ براساس اطلاعات رسیده، نزدیك به 100 هزار میلیارد ریال از سپرده های قرض الحسنه به مدیران و كاركنان بانك ها وام قرض الحسنه پرداخت می شود و از 260 هزار میلیارد ریال دیگر نیز بانك ها سود و بهره دریافت می كنند كه این رویه اشتباه است.

 

نایب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: با همكاری نمایندگان مجلس طرحی آماده شده كه 100 هزار میلیارد ریال آن از 360 هزار میلیارد ریال با سود بسیار پایین به بخش اشتغال و 100 هزار میلیارد ریال نیز به ازدواج جوانان تعلق گیرد.

 

وی با بیان اینكه بی توجهی به این موارد به توسعه فقر درجامعه دامن زده است، گفت:‌ توسعه زمانی معنا می یابد كه نگاه مسئولان جامع و كامل باشد؛ واقعیت آن است كه هم اكنون منابع كافی وجود دارد و مشكل تنها سوء مدیریت مسئولان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۰
اول پر درامد ها بود حالا شد درامد مکفی خجالت نکشید یه شماره حساب گدایی هم باز کنید فقیر فقرا بیان بهتون صدقه بدن!
16
0
مهمان
Iraq
۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۱
این یارانه که صدقه سر نبود . این پول برای گران کردن حامل های انرژی و نان بود که قرار بود جهت جبران آن ها پرداخت شود. جناب نایب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی مثل این که صدات از جای گرمی بلند می شود.
4
0
احمدعلی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴
پرداخت یارانه بیشتر به فقرا چی؟ ساکت شدید؟
3
0
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۶
آقایون فراموششان شده تنها ده درصد جامعه بالای خط فقر هستند الباقی زیر خط فقرند به نظرم طبق معمول میخوان یارانه فقط به سطح وزرا و مدیران ونمایندگان مجلس و بقیه مستمندانی که جزو این طبقه محروم آقازاده ها و برادر زاده ها خواهرزاده ها هستند پرداخت کنند به فقرا اگر قرار بود کمک بشه از اول انقلاب دولتهاو بهزیستی و کمیته امداد و سایر نهادهااونقدر جیب مردم بیچاره رو به این بهانه خالی کردن که الان باید هیچ فقیری توی این مملکت که نه توی دنیا هم نباید یه فقیر و نیازمند بود .
4
0
ناشناس
Germany
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۸
شما جلوى دزدى آقازاده ها رو بگيريد يارانه پيشكش ،
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۴
یک دفعه بگویید حذف ....خلاص .....اما گرانیها و ارزش افزودها را هم بردارند
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۳۲
هدف فقط ریزش ارای روحانی در انتخابات سال اینده است ///
1
3
مجتبی
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۶
روحانی کارایی که خودش کرده برای رای نیاوردنش کافیه....
محمد
Iran, Islamic Republic of
۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۶
آقای فرج ا.. عارفی چرا باید یارانه ملت قطع شود مگر احمدی نژاد وقتی می خواست بنزین صد تومانی را به سیصد تومان افزایش دهد و پول سایر حاملهای انرژی را چند برابر کند نگفت که این یارانه مال همه ملت است پس چرا حالا که بنزین هزار تومان شده و پول آب و برق و گازوئیل سر به آسمان زده همه شما ها یادتان رفته و مدام از قطع یارانه مردم حرف میزنید. بدانید آنگونه که شما مجلسی ها را ملت مجازات کرد و از راهیابی دوباره به آنجا بازتان داشت رئیس جمهور نیز بداند همین بلا را سر او نیز خواهند آورد.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار