کد خبر:۵۰۰۰۴۲
کارشناس مسائل رسانه در دانشگاه شهید چمران اهواز:

رسانه‌های عصر امروز تعاملی و دو طرفه هستند

کارشناس مسائل رسانه گفت: در رسانه‌های سنتی اصل بر برقراری ارتباط یک طرفه بود؛ اما رسانه‌های عصر امروز رسانه‌های تعاملی و دو طرفه هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، کارگاه یک‌روزه فرهنگ رسانه و فضای مجازی با رویکرد رسانه‌های فعال و تأثیرگذار در فضای سیاسی ایران و دانشگاه، در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

 

علیرضا داوودی، مدرس این کارگاه آموزشی که از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد، درباره این کارگاه آموزشی بیان کرد: رسانه دارای تعریفی آکادمیک است و وسیله‌ای برای انتقال پیام محسوب می‌شود.

 

وی افزود: پیام دارای دو بخش ارسال‌کننده و دریافت‌کننده است و زبان اولین رسانه‌ای است که در اختیار انسان قرار دارد.

 

مدرس این دوره آموزشی بیان کرد: در رسانه‌های سنتی اصل بر برقراری ارتباط است؛ اما عملاً تعاملی صورت نمی‌گیرد اما در رسانه‌های تعاملی گردش خبری از تولید، ارسال و بازخورد خبر انجام می‌شود.

 

داوودی با اشاره به اینکه اساساً هیچ رسانه‌ای برای دوران صلح متولد نشده است، تصریح کرد: رسانه‌ها اصولاً ابزاری برای نبرد هستند و اگر به سمت فهم همه‌جانبه حرکت کند رسانه سفید و اگر به سمت هجو حرکت کنند نیز سیاه است.

 

وی با اشاره به سخنی از الوین تافلر نویسنده و آینده‌پژوه آمریکایی بیان کرد: تافلر معتقد است، زمان آن رسیده توپخانه‌ها جای خود را به رسانه‌ها بدهند و این مسئله بر اهمیت جایگاه خبر و رسانه دلالت دارد.

 

این مدرس حوزه ارتباطات گفت: درباره فضای مجازی، استفاده از ماهواره، برخی رسانه‌ها و غیره نظرات متفاوتی وجود دارد که برخی این مسئله را مثبت و برخی دیگر منفی می‌دانند.

 

وی ادامه داد: در بررسی استفاده از فضاهای مجازی و یا سایر امکانات ارتباط جمعی برخی پرخطر و یا بی‌خطر بودن این وسایل را ملاک قرار می‌دهند و برخی نیز اصالت را به کاربر می‌دهند.

 

لازم به ذکر است، این کارگاه به مدت یک روز در دانشگاه شهید چمران اهواز ویژه دانشجویان دختر برگزار شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار