به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، مناظره ای با عنوان «اقتصاد مقاومتی و تولید ملی» با حضور دو تن از منتخبان مردم اصفهان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در راستای شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» در دانشگاه فرهنگیان اصفهان برگزار شد.
در این مناظره حمیدرضا فولادگر و حیدرعلی عبادی به بیان دیدگاه های خود پیرامون مسئله اقتصاد مقاومتی پرداختند.
عابدی: توجه به بحث توریسم و گردشگری از راه های کمک به اقتصاد مقاومتی است
حیدرعلی عابدی در ابتدای این مناظره با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی کشور با شعار حل نخواهد شد، گفت: حل مشکلات اقتصادی در ابتدا نیاز به ایمان و اعتقاد راسخ به سخنان و راهنمایی های مقام معظم رهبری دارد.
وی افزود: وقت آن رسیده است که از خط های سیاسی و دعواهای حزبی فاصله بگیریم و راهی برای بهبود وضعیت اقتصاد در کشور بیابیم.
منتخب مردم اصفهان در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خصوص چگونگی تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشیدن نیست چراکه اقتصاد مقاومتی دارای یک الگو و روش برای پیشرفت است.
عابدی در ادامه اظهار داشت: برای مثال، در راستای حمایت از تولید داخلی الزامی وجود ندارد که سرمایه ها به شرکت خودرو سازی ایران خودرو واریز شود، بلکه می توان از این سرمایه برای بهبود وضعیت حمل و نقل ریلی و راه آهن کشور استفاده کرد و به این ترتیب هم از تولید داخلی حمایت صورت گرفته است و هم اشتغال زایی انجام شده و با فراهم شدن این شرایط، از مهاجرت بیش از حد به شهر ها نیز جلوگیری می شود.
وی با اشاره به اینکه استان اصفهان دارای ماهیت تولید علم و فناوری است، افزود: یکی دیگر از راه های کمک به اقتصاد مقاومتی، توجه جدی به بحث توریسم و گردشگری است.
منتخب مردم اصفهان در انتخابات مجلس دهم با تاکید براینکه برای رونق گردشگری در ایران نیاز به تعامل سازنده با دنیاست، تصریح کرد: نیازی نیست با همه دنیا در جنگ باشیم و درهای دنیا را به روی خود ببندیم. رهبر انقلاب نیز با فضای بسته و قهر کردن با دنیا مخالف هستند.
عابدی سرمایه اختصاصی، نیروی انسانی و فضای مناسب کسب و کار را سه بخش اصلی اقتصاد دانست و بیان داشت: در بحث سرمایه های اختصاصی، تعداد زیادی کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل در کشور داریم که باید از این فضا خارج شوند.
وی با اشاره به اینکه از لحاظ وجود نیروی انسانی در کشور مشکلی نداریم، افزود: در هر خانه ای حداقل سه یا چهار نیروی آماده به کار وجود دارد و می توان گفت بیشتر مشکلات در بخش فضای کسب و کار مناسب است.
منتخب مردم اصفهان در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه برای ثبات فضای کسب و کار نیاز به ثبات سیاسی است، خاطر نشان کرد: در این شرایط سرمایه گذار خارجی جرئت حضور در بازار ایران را دارد و تا وقتی که هجمه وسیع انتقادات و تخریب ها به سوی دولت است هیچ سرمایه گذار ریسک سرمایه گذاری در ایران را نمی پذیرد.
فولادگر: استفاده همزمان از دو بال علم و تجربه در اقتصاد لازم و ضروری است
حمیدرضا فولادگر، دیگر منتخب مردم اصفهان در انتخابات مجلس دهم و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم نیز در این برنامه و در خصوص راهکارهای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گفت: در ابتدای امر باید شرایط فعلی اقتصادی کشور و تاثیر گذاری آن بر اداره کشور برای همه تبیین شود.
وی افزود: انقلاب اسلامی پیش از آنکه یک انقلاب اقتصادی و اداری باشد؛ یک انقلاب فرهنگی، انسانی و اسلامی بود؛ که در آن به اقتصاد نیز توجه جدی شده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی استفاده همزمان از دو بال علم و تجربه را در اقتصاد لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: علوم اقتصادی باید با اسلام و قوانین اسلامی تطبیق داده شود و همراه با تجربه اقتصادی که پیش از انقلاب و پس از انقلاب کسب شده است؛ در جهت بهبود وضعیت اقتصادی تلاش کرد.
فولادگر در ادامه بیان داشت: پیش از پیروزی انقلاب چند پروژه عمرانی در جریان بود و پس از انقلاب نیز پروژه های متعددی کلید خورد که باید از همه این تجارب استفاده کرد.
وی با اشاره به پیش نویس سیاست های اقتصاد مقاومتی، افزود: این پیش نویس که اواخر بهمن سال ۹۰ ابلاغ شد؛ حاصل مشورت های رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است که پس از تهیه، ابلاغ شده است.
منتخب مردم اصفهان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام یک ارگان فرا جناحی و فرا دستگاهی است، تصریح کرد: این مجمع از همه جناح ها و دستگاه های حکومتی عضو دارد؛ بنابراین پیش نویس اقتصاد مقاومتی که با مشورت این مجمع تهیه شده است، مورد پذیرش همه است.
فولادگر در توضیح معنای اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اقتصاد مقاومتی یعنی تاب آوردن در برابر نوسانات اقتصادی داخلی و خارجی که بر اقتصاد تاثیر دارد. این بحث فقط مربوط به کشور ما نیست بلکه همه کشورهای دنیا به دنبال راهی برای مقاومت در برابر نوسانات بازارهای بین المللی هستند.
وی افزود: البته اقتصاد کشور ایران علاوه بر تاثیر گرفتن از نواسانات خارجی، یک جنگ تحمیلی هشت ساله و تحریم های شدید و ظالمانه را نیز متحمل شده است که همین مسائل باعث شده تا رهبری به فکر به حداقل رساندن تاثیر این تکانه های اقتصادی باشند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پایان راه علاج و بهبود فضای کسب و کار را ورود اقشار مختلف مردم به فضای اقتصادی کشور دانست و خاطر نشان کرد: رفع موانع تولید و ورود شرکت های دانش بنیان نیز در رفع مشکلات اقتصادی راهگشا خواهد بود.