به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، شاهرخ یوسف زاده چابک روز گذشته با مدیرکل آموزش و پرورش گیلان و هیات همراه با بیان اینکه نگاه و روشی که دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال حاضر دنبال میکند، تفاوت هایی با گذشته دارد، گفت: نگاه ما به بحث سلامت صرفا تامین درمان نیست؛ بلکه تامین سلامت میباشد.
وی با اشاره به اینکه به منظور تامین سلامت باید به زیرساخت هایی توجه داشت، افزود: از جمله این زیر ساخت ها مدارس و دانش آموزان هستند و باید از مدارس آغاز کرد و آن هنگام زمینه کاری ما بسی فراتر خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دانشگاه علوم پزشکی را بعد از آموزش و پرورش دومین سازمان در استان از لحاظ نیرو عنوان کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های بسیاری که در این دانشگاه موجود است، بهره مند شدن از تجارب این دو سازمان بسیار ارزشمند خواهد بود.
یوسف زاده با بیان اینکه علم باید موجب تولید ثروت باشد، تصریح کرد: همیشه یکی از دغدغه هایی که در کنار تامین مالی وجود دارد، تامین نشاط و سلامتی است که لازمه آن مشارکت همه سازمان ها می باشد و دانشگاه علوم پزشکی از این امر استقبال میکند.
وی با اشاره به اینکه برنامه های راهبردی دانشگاه در حال تدوین میباشد، گفت: پس از تدوین، برنامه های راهبردی در اختیار سازمان آموزش و پرورش قرار داده خواهد شد تا با هماهنگی، همکاری و تعامل منشاء خیر برای مردم باشیم.
در ادامه مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به همکاری پزشکان با آموزش و پرورش، تعامل بیش از پیش دانشگاه علوم پزشکی گیلان را با آموزش و پرورش استان خواستار شد.
وی افزود: باتوجه به انعقاد تفاهم نامه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با وزیر آموزش و پرورش، این سازمان آمادگی خود را نسبت به اجرایی کردن آن گفتمان در بدنه سازمان اعلام میدارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان همچنین با بیان اینکه در مبحث پیشگیری از بیماری ها، متولیان این سازمان آمادگی لازم جهت انتقال مطالب بهداشتی به دانش آموزان را دارند، برگزاری کلاس های آموزشی و نشست های هم اندیشی از سوی دانشگاه علوم پزشکی را خواستار شد.
لازم به ذکر است، در این نشست هر یک از مسئولین به ارائه نظرات خود پرداختند.