به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، یوسف زاده روز گذشته در اولین جلسه تاسیس باغ گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی رشت برگزار شد، با بیان این که برنامه استراتژیک دانشگاه در حال تدوین است، گفت: ضرورت انجام بعضی از کارها آنقدر بارز است که باید آنها را با اطمینان کامل انجام داد و نیازی نیست تا منتظر تدوین برنامه استراتژیک دانشگاه باشیم؛ زیرا این کارها نیز در این برنامه خواهند آمد.
وی با اشاره به اینکه علم باید در خدمت تولید ثروت باشد، افزود: علمی که منجر به تولید ثروت نشود علم نیست، تولید ثروت هم فقط تولید پول نیست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: همکاری در حوزه داروسازی بالینی جهت افزایش طول عمر بیماران و بالا بردن کیفیت زندگی نوعی تولید ثروت است، چرا که بیماران به عنوان سرمایه انسانی به جامعه باز خواهند گشت و تولید ثروت خواهند کرد.
یوسف زاده با بیان اینکه ما در دانشگاه علوم پزشکی گیلان پتانسیل های زیادی داریم، گفت: در بحث پیوند اعضاء که در حال انجام است، میتوانیم در آینده نزدیک همانند سایر دانشگاه های مطرح به عنوان یکی از قطب های پیوند کشور تبدیل شویم.
وی با بیان اینکه در بحث تروما نیز یکی از قطب های کشوری میباشیم در خصوص گیاهان دارویی گفت: در طول تاریخ، ایران مرکز تولید گیاهان دارویی بوده و حتی در زمان حسن صباح گیاهان دارویی جمع آوری و به سایر نقاط دنیا صادر میشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به زندگی مردم کوه نشین گیلان گفت: این مردم برای امرار معاش و درمان های سنتی به جمع آوری گیاهان دارویی همچون گل گاو زبان، زیره و... مبادرت میکنند.
یوسف زاده افزود: دانشگاه نیز باید به نحوی برنامه ریزی کند که استان گیلان به عنوان قطب اول در تولید و فرآوری گیاهان دارویی تبدیل شود.
وی گفت: انتظاری که من از گروه گیاهان دارویی دانشگاه دارم این است که با پیش آمدن این فرصت، خود را تجهیز کرده و برای کارهای بزرگ تر و مسیری طولانی تر آماده کنند.
در ادامه سلطانی، رئیس دانشکده داروسازی گزارشی از روند اجرایی پروژه باغ گیاهان دارویی ارائه داد.