به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید علی حسینی، رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، دیروز از بخشهای مختلف پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد و بیمارستان آموزشی درمانی 22 بهمن این شهرستان بازدید کرد.
وی از ساختمان آموزشی، کلاسها، پراتیکها، نت لب، کتابخانه، آزمایشگاهها، اتاق اعضای هیات علمی و مدیران گروهها، سالنهای کنفرانس، سالن همایشهای کوثر، دانشکده پزشکی، نمازخانه و خوابگاه دانشگاه بازدید کرد.
حسینی در این بازدیدها، امکانات و تجهیزات موجود در دانشگاه را بستر خوبی برای رشد و توسعه کمی و کیفی آموزش عالی در این دانشگاه بیان کرد.
وی در ادامه به تشریح آییننامه جدید ساماندهی و ارتقاء اساتید پرداخت و به سوالات شرکتکنندگان در جلسه پاسخ داد.
آموزش دانشجو یکی از مهمترین مسئولیتها است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه از تعلیم و آموزش دانشجو به عنوان بزرگترین وظیفه و رسالت دانشگاه علوم پزشکی یاد کرد و گفت: به رغم اینکه دانشگاههای علوم پزشکی در حوزههای مختلف بهداشت، درمان و غذا و دارو هم مشغول ارائه خدمت هستند، ولی آموزش دانشجو یکی از مهمترین مسئولیتها است.
رضا احمدی از رشد 50 درصدی جذب هیات علمی در این دانشگاه در دو سال گذشته خبر داد و افزود: هماکنون 1600 دانشجو در 24 رشته کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه در طول دو سال گذشته، تعداد اعضای هیات علمی از 50 نفر به 78 نفر رسیده است، گفت: در حالی که تا سال 92 فقط هفت عضو هیات علمی بالینی داشتیم، خوشبختانه در حال حاضر این رقم به 20 نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اعضای هیات علمی جذب شده را دارای توانمندیهای علمی، ویژگیهای اخلاقی، دلسوز و خدمتگزار عنوان و بیان کرد: کمبود اعضای هیات علمی بالینی یکی از چالشهای پیشرو است که امیدواریم با حمایتهای مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت شاهد رفع این چالش جدی باشیم.
احمدی تصریح کرد: به رغم همه محدودیتهای موجود، فضاهای فیزیکی و بستر آموزشی خوبی در این دانشگاه فراهم شده است که امیدواریم از تیرماه امسال با تکمیل ساختمان دانشکده پزشکی، شاهد افزایش کمی و کیفی فضاهای آموزشی پردیس دانشگاه باشیم.
برای جذب اعضای هیات علمی در مناطق محروم جذابیتهایی ایجاد شود
رضا اسماعیلی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این جلسه با اشاره به تاریخچه این دانشگاه، گفت: این دانشگاه همه ویژگیهای لازم برای ارائه خدمت در مناطق محروم را دارد.
وی نسبت استاد به دانشجو را حدود یک به 20 بیان کرد و گفت: باید با جذب عضو هیات علمی جدید، این شاخص را بهبود بخشیم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به بستههای طرح تحول در حوزه نظام پزشکی اشاره و بیان کرد: گفتمان این طرح به عنوان راهبرد گسترش آموزش علوم پزشکی، مسیر خوبی را برای توسعه نشان میدهد.
اسماعیلی تاکید کرد: باید برای جذب اعضای هیات علمی در مناطق محروم جذابیتهایی ایجاد شود تا بتوان از وجود نخبگان هم در این مناطق بهره گرفت.
لازم به ذکر است، برگزاری جلسه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، اعضای هیات رئیسه و جمعی از استادان دانشگاه از دیگر برنامههای حسینی، رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت در گناباد بود که وی در این جلسه ضمن ابلاغ پیام لاریجانی، معاون آموزشی وزارت به اعضای هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه، قول مساعد داد تا در تامین کمبود اعضای هیات علمی، دانشگاه را یاری کند.