کد خبر:۵۰۰۸۵۷

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از معاونت غذا و دارو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر از واحدهای تحت پوشش دانشگاه، از معاونت غذا و دارو این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز با حضور در معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کریمی نوقابی، معاون غذا و دارو از اداره نظارت بر مواد غذایی، آزمایشگاه مواد غذایی، اداره نظارت بر دارو و مواد مخدر و قطب دانشگاهی تحقیقاتی زعفران بازدید و ضمن عرض خداقوت و قدردانی از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، با کارشناسان این واحدها گفتگو کرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حاشیه این بازدید به دستاوردهای اجرای طرح تحول نظام سلامت پرداخت و گفت: بسته مربوط به «حفاظت مالی از بیماران خاص، صعب‌العلاج و نیازمند» یکی از هشت بسته‌ خدمتی طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان بود که با توجه به هزینه‌های درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج، پیش‌بینی‌ها و تدابیر لازم برای حمایت از بیماران خاص، صعب‌العلاج و نیازمند در آن صورت گرفت.

 

وی با اشاره به شبانه‌روزی شدن داروخانه بیمارستان 22 بهمن گناباد، از معاون غذا و دارو و مدیران بیمارستان در این راستا قدردانی کرد و گفت: این اقدام رضایت‌مندی خوبی در مراجعین به بیمارستان ایجاد کرد.

 

احمدی با اشاره به حجم بالای کار در معاونت غذا و دارو اظهار امیدواری کرد که با جذب دکترای داروسازی و نیروهای کارشناسی در حوزه آزمایشگاه، مشکل کمبود نیرو در این معاونت مرتفع شود.

 

وی با اشاره به وجود دستگاه‌ها و تجهیزات به روز در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و دارو، بیان کرد: با توجه به اینکه زعفران یکی از محصولات اصلی شهرستان گناباد است، تلاش می‌کنیم تا با خرید دستگاه‌های تخصصی آزمایش‌های زعفران به سمت تکمیل قطب دانشگاهی تحقیقات زعفران حرکت کنیم.

 

احمدی به میزان تولید بالای شیر و فرآورده‌های لبنی در واحدهای صنعتی شهرستان‌های گناباد و بجستان اشاره و بیان کرد: آزمایش بررسی افلاتوکسین و همچنین آنتی‌بیوتیک‌هایی نظیر تتراسیکلین و پنی‌سیلین در شیر جز آزمایش‌های مهمی است که به صورت مستمر بر روی محصولات کارخانه‌های محصولات لبنی انجام می‌شود.

 

وی با تاکید بر مصرف منطقی دارو، کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو (RUD) را یکی از بخش‌های فعال و مهم معاونت غذا و دارو عنوان و تاکید کرد: خوشبختانه این کمیته فعال‌تر شده است که تعداد اقلام دارویی و میزان تجویز غيرمنطقي و غير ضروري داروهاي کورتيکواستروئيدي و آنتی‌بیوتیک‌ها در هر نسخه بررسی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار